Νέο Abarth 500e: Σύντομα διαθέσιμο και στην Ελλάδα

Tο 500e, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της Abarth έχει εξασφαλίσει ήδη περισσότερες από 1.500 προπαραγγελίες της συλλεκτικής έκδοσης Scorpionissima.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Abarth 500e προπαραγγελίες 2023

Το νέο Abarth 500e έχει ξεκινήσει να ηλεκτρίζει το κοινό στην Ευρώπη, έχοντας ήδη λάβει περισσότερες από 1.500 προ-παραγγελίες της συλλεκτικής έκδοσης Scorpionissima, η οποία θα παραχθεί σε μόλις 1.949 μονάδες (1949 είναι η χρονιά ίδρυσης της Abarth).

Διαβάστε επίσης: O “Φονέας Γιγάντων” της Abarth είναι το 695 biposto

Αυτή η επιβράβευση σε εμπορικό επίπεδο, έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη του νέου μοντέλου τον περασμένο Νοέμβριο στο χώρο του ιστορικού εργοστασίου του Lingotto στο Τορίνο. Εκεί το 500e, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της μάρκας του Σκορπιού, έθεσε τις βάσεις για τη φιλοσοφία εξηλεκτρισμού της Abarth.


Με βασικό πυλώνα το γεγονός ότι η ηλεκτροκίνηση μπορεί να βελτιώσει την απόδοση και την οδηγική αίσθηση ενός αυτοκινήτου, η Abarth αξιοποιεί τη συγκεκριμένη τεχνολογία, η οποία παράλληλα μειώνει σημαντικά και το περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα που έχει ένα αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης: Τα Abarth 595 και 695 στα χρώματα της… ιστορίας!

Χάρη στην αμιγώς ηλεκτρική αρχιτεκτονική του, το Abarth 500e έχει ιδανική κατανομή βάρους και μεγαλύτερα μετατρόχια για ακόμα καλύτερη σταθερότητα και πρόσφυση. Το νέο 500e είναι το πλέον άμεσο και διασκεδαστικό Abarth 500, έχοντας καλύτερες επιδόσεις και απόκριση από το Abarth 695 (180hp).

Ειδικότερα στην επιτάχυνση στις χαμηλές ταχύτητες (20-40χλμ./ώρα) είναι ένα δευτερόλεπτο ταχύτερο (50%) σε σχέση με το βενζινοκίνητο μοντέλο 695 (180hp). Αλλά και στην επιτάχυνση με μεγαλύτερες ταχύτητες (60-100χλμ./ώρα), το ηλεκτρικό μοντέλο είναι επίσης ταχύτερο κατά σχεδόν 1δλ., ενώ η συνολική του ανωτερότητα καταγράφεται και στην πίστα Misto Alfa Handling Track του κέντρου δοκιμών του Balocco, όπου το νέο Abarth 500e κερδίζει το 695 στο γύρο με περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο διαφορά.

Το νέο Abarth 500e εφοδιάζεται με μπαταρία 42 kWh και έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 113,7 kW (155hp) που εξασφαλίζει δυναμικές ρεπρίζ και επιτάχυνση από στάση έως τα 100χλμ./ώρα σε μόλις 7 δευτερόλεπτα.

Στις αρχές του 2ου τριμήνου η γκάμα του νέου Abarth 500e αναμένεται να είναι διαθέσιμη για παραγγελίες και στην ελληνική αγορά, με το μοντέλο να επωφελείται από τα οφέλη που προκύπτουν από το κρατικό πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά Β’”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.