Νέο BMW CE 04 Vagabund Moto Concept

Ένα project που βασίζεται στο ηλεκτρικό CE 04 παρουσίασε η BMW Αυστρίας με το Vagabund Moto concept να δημιουργείται σε συνεργασία με την ομώνυμη εταιρεία customizing.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW CE 04 Vagabund Moto Concept

Το BMW CE 04 Vagabund Moto Concept εκτός από τον ξεχωριστό χρωματικό συνδυασμό σε λευκό, σκούρο πράσινο, μπεζ και μαύρο, διαθέτει επίσης διάφορα λειτουργικά στοιχεία που αποπνέουν ένα φρέσκο, μοντέρνο στυλ και απευθύνονται σε ένα νεανικό κοινό.

Διαβάστε επίσης: Βγαίνουν στον δρόμο τα 100 πρώτα επιβατικά υδρογόνου

Για παράδειγμα, μια φιλική χαμογελαστή φατσούλα είναι μία γοητευτική νότα που όχι μόνο τονίζει οπτικά την πλήμνη του εμπρός τροχού, αλλά εμφανίζεται και στο γυαλί των ενδεικτικών λυχνιών.


Αυτό που παρέμεινε ίδιο σε σχέση με το μοντέλο παραγωής είναι η τεχνική φιλοσοφία του BMW CE 04 που έχει ως σημείο αναφοράς τη μέγιστη ισχύ των 42 ίππων, τη δυναμική επιτάχυνση 0-50 χλμ./ώρα σε 2,6 δευτερόλεπτα, την αυτονομία των 130 χλμ. (σύμφωνα με το WMTC) και το χρόνο φόρτισης των μόλις 65 λεπτών από 0% έως 80% – με προαιρετικό ταχυφορτιστή και μέγιστη ισχύ φόρτισης.

Σύμφωνα με το σλόγκαν “Η Δράση συναντά τη Μόδα”, το BMW CE 04 Vagabund Moto Concept απέκτησε μια λειτουργική θήκη που συμπληρώνει τον στάνταρ αποθηκευτικό χώρο, καθώς και μια σανίδα του σερφ με σύστημα μεταφοράς ενσωματωμένο στο όχημα – για ένα ταξίδι με κατεύθυνση τη θάλασσα ή την πλησιέστερη λίμνη.

Διαβάστε επίσης: Νέα BMW R 18 “Iron Annie” με έμπνευση από τα αεροπλάνα

“…Με το BMW CE 04 Vagabund Moto Concept, παρουσιάζουμε τώρα τη δική μας ιδέα για ένα κομψό και πολυλειτουργικό αστικό e-scooter που δείχνει πως οι ανάγκες μετακίνησης είναι τόσο ξεχωριστές όσο και η διαφορετική προσωπικότητα του καθενός από εμάς. Δεν ανακαλύψαμε ξανά τον τροχό, αλλά προσδώσαμε στη λειτουργικότητα μια άλλη οπτική…”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Paul Brauchart, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Vagabund Moto GmbH.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.