Νέο ελαστικό βελτιώνει την αυτονομία έως και 50 χλμ.

Οι BMW και Pirelli συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα νέο ελαστικό, ειδικά για τη Σειρά 7, το οποίο μειώνει την αντίσταση κύλισης και προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW i7

Το Pirelli P Zero Winter των 20 ιντσών είναι το νέο ελαστικό που προέκυψε από τη συνεργασία της BMW με την ιταλική εταιρεία ελαστικών ειδικά για το πολυτελές ηλεκτρικό μοντέλο των Βαυαρών και φέρει ευρωπαϊκή σήμανση “A class” όσον αφορά την αντίσταση κύλισης.

Διαβάστε επίσης: Νέα γενιά για το δημοφιλές μικρομεσαίο των Γερμανών – Με στάνταρ αυτόματο κιβώτιο

Όλα τα ελαστικά της BMW αναπτύσσονται ειδικά για τα μοντέλα της και, ως εκ τούτου, φέρουν την ειδική σήμανση της BMW με το χαρακτηριστικό αστέρι ως επίσημη σφραγίδα έγκρισης.


Σε σύγκριση με τα θερινά, τα χειμερινά ελαστικά επηρεάζουν την αυτονομία του αυτοκινήτου λόγω της υψηλότερης αντίστασης κύλισης η οποία οφείλεται στη σύνθεση της γόμας και τη χάραξη του πέλματος, που έχουν σχεδιαστεί προκειμένου να παρέχουν πρόσφυση σε χιονισμένη και παγωμένη υγρή άσφαλτο.

Διαβάστε επίσης: Νέο πρωτότυπο από τους Βαυαρούς με αναφορές με αναφορές στις BMW Z8 και 503

Το νέο ελαστικό 20 ιντσών αντισταθμίζει αυτά τα μειονεκτήματα με αποτέλεσμα την αύξηση της αυτονομίας έως και 50 χλμ. για την ηλεκτρική i7 σε σύγκριση με ένα τυπικό χειμερινό ελαστικό χάρη στη χάραξη του πέλματος και τη σύνθεση της γόμας του.

Το ελαστικό θα είναι διαθέσιμο για τη Σειρά 7 της BMW από τον ερχόμενο Αύγουστο ενώ οι νέες τεχνολογίες που ενσωματώνονται στο ελαστικό θα “βρουν” τον δρόμο τους και σε άλλα μελλοντικά μοντέλα της BMW, με πρώτη τη νέα X3 το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.