Νέο επεισόδιο TractioN αυτή την Κυριακή (+video trailer)

Το νέο επεισόδιο του TractioN, τρίτο της 21ης σεζόν της θρυλικής εκπομπής, είναι έτοιμο να προβληθεί. Ας δούμε τι θα δούμε Κυριακή 8 Δεκεβρίου.

Βρείτε μας στο

Ακόμη ένα επεισόδιο, το τρίτο της 21ης τηλεοπτικής σεζόν του TractioN είναι έτοιμο και γεμάτο πλούσια θεματολογία!

Στο νέο επεισόδιο, θα δούμε τι συμβαίνει όταν ένας κλασσικός εκπρόσωπος του Avant Garde, όπως το DS 3 Crossback, συναντά την Ευγενία Δημητροπούλου, την πλέον χαρισματική ηθοποιό της γενιάς της. To αποτέλεσμα μοναδικό καθώς συνδυάζει τις τεχνολογίες, που θα συναντούμε στα αυτοκίνητα του αύριο με την κλασσική ομορφιά, το διαχρονικό στυλ και φυσικά την υποκριτική τέχνη!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής, ο Κώστας και ο Μάνος μας παρουσιάζουν το Ford Ranger Raptor, η Ινώ με τον Θωμά θα μας δείξει τα Suzuki Ignis & Suziki Swift με υβριδική τεχνολογία, η Mercedes GLC θα παρελάσει με όλες τις τεχνολογίες της, ενώ το Seat Arona TGI μας δείχνει πως είναι να είσαι SUV με… φυσικό αέριο!

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το trailer του νέου επεισοδίου της εκπομπής του TractioN, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε και Live διαδικτυακά εδώ, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 14:15.