Νέο Ford Explorer: Με προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας και υποστήριξης

Συνδεσιμότητα νέας γενιάς, απρόσκοπτη ψηφιακή εμπειρία και εξελιγμένα συστήματα υποστήριξης υπόσχεται το αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer για τον οδηγό του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Explorer συστήματα συνδεσιμότητας και ασφάλειας 2023

Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Explorer σχεδιάστηκε για να δώσει μια νέα πνοή και υπόσταση στην κατηγορία και συγχρόνως να ανατρέψει σύμφωνα με τη Ford την καθεστηκυία τάξη όχι μόνο με τον ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό και τις κορυφαίες λύσεις φόρτισης τις οποίες προσφέρει, αλλά και με τις προηγμένες τεχνολογίες και τα νεωτεριστικά στοιχεία που προτάσσει στους τομείς της συνδεσιμότητας και του ψηφιακού κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Ford Mustang Mach-E: Επιτόκιο 0,9% για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων

Σημείο αναφοράς εδώ είναι το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC Move της Ford, το οποίο όχι κρατά τους επιβάτες συνδεδεμένους, αλλά ξεχωρίζει επίσης χάρη σε μια κινητή οθόνη αφής 15 ιντσών, η οποία μπορεί να μετακινείται ομαλά τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες των οδηγών. Παράλληλα, πίσω της κρύβει έναν κρυφό και ασφαλή αποθηκευτικό χώρο για τιμαλφή.

Τα γραφικά και τα μενού της οθόνης έχουν σχεδιαστεί για να είναι φιλικά προς όλους τους χρήστες ενώ η δυνατότητα ρύθμισής της είναι διαθέσιμη ακόμα και κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Και αυτό καθώς υπάρχουν πολλοί χρήστες που θέλουν να έχουν την οθόνη πιο πάνω κατά την οδήγηση κοιτάζοντας, για παράδειγμα, το χάρτη του συστήματος πλοήγησης, ενώ άλλοι πιο χαμηλά όταν πληκτρολογούν στην επιφάνειά της κατά τη διάρκεια μικρών ή μεγάλων σε διάρκεια στάσεων για τη φόρτιση της μπαταρίας.

Διαβάστε επίσης: Αποκτήστε το Ford Kuga με προκαταβολή 20% και 8 χρόνια εγγύηση

Η μοναδική στην κατηγορία κινητή οθόνη αφής του SYNC Move προβάλει απρόσκοπτα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες του συνδεδεμένου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της Ford, καθώς και εκείνες που αφορούν το ειδικά προσαρμοσμένο στην καμπίνα του αυτοκινήτου ηχοσύστημα. Την ίδια στιγμή, η ευκολία και η ψηφιακή εμπειρία των επιβατών του νέου Explorer επιτείνονται χάρη στη δυνατότητα ασύρματης ενσωμάτωσης εφαρμογών.

Το νέο Ford Explorer ενσωματώνει ασύρματα τη μουσική του χρήση, προσφέροντας στους επιβάτες ένα μοναδικό ψηφιακό ταξίδι. Προσφέρει επίσης ακόμα και το δικό του σύστημα πλοήγησης, το οποίο προτείνει στον οδηγό τις ιδανικές στάσεις για τη φόρτιση του οχήματος κατά μήκος της διαδρομής που έχει επιλέξει. Σε αυτές περιλαμβάνεται και το δίκτυο φόρτισης Blue Oval, που προσφέρει 450.000 φορτιστές σε όλη την Ευρώπη.

Ο οδηγός του Explorer μπορεί επίσης να προγραμματίζει εύκολα και γρήγορα την όλη διαδικασία κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν, για παράδειγμα, είναι διαθέσιμα φθηνότερα τιμολόγια ενέργειας, ή ακόμα και να προγραμματίζει την προθέρμανση της μπαταρίας και της καμπίνας, ώστε το επόμενο πρωί το νέο Explorer να έχει θερμανθεί εγκαίρως και κατάλληλα.

Η προηγμένη συνδεσιμότητα του νέου Explorer συνοδεύεται επίσης από ασύρματο φορτιστή κινητών συσκευών, ο οποίος ανήκει στο βασικό εξοπλισμό, ενώ το νέο SYNC Move παρέχει επιπρόσθετα ασύρματη συμβατότητα με Android Auto και Apple CarPlay.

Εκτός από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, το νέο Explorer είναι εφοδιασμένο και με τα πιο πρόσφατα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, τα οποία περιλαμβάνουν, για πρώτη φορά σε όχημα Ford στην Ευρώπη, το Assisted Lane Change το οποίο προσφέρει ομαλή και ασφαλή αλλαγή λωρίδας με το πάτημα του μοχλού των φλας, καθώς και το Clear Exit Assist το οποίο προειδοποιεί για ποδηλάτες που πλησιάζουν πριν οι επιβάτες ανοίξουν τις πόρτες στα πολυσύχναστα κέντρα των πόλεων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.