Νέο Kia EV9: Σταθερή απόδοση και σε ακραίες συνθήκες

Εφοδιασμένο με νέες τεχνολογίες το ολοκαίνουργιο αμιγώς ηλεκτρικό Kia EV9 διατηρεί σταθερά υψηλή απόδοση για το σύστημα κίνησή του ακόμη και σε ακραία περιβάλλοντα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Kia EV9 σταθερή λειτουργεία και σε ακραίες συνθήκες 2023

Το νέο Kia EV9 εξελίχθηκε για να αποδίδει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες και γι’ αυτό το λόγο μέρος των χειμερινών δοκιμών του πραγματοποιήθηκαν στο Arjeplog της Σουηδίας, υπό συνθήκες θερμοκρασίας κάτω από το μηδέν κοντά στον πολικό κύκλο.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Kia EV9 με αυτονομία έως 541 χιλιόμετρα

Στη Σουηδία οι μηχανικοί της Kia δοκίμασαν το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV για να εξασφαλίσουν τη βέλτιστη απόδοση μπαταρίας και φόρτισης, παρά την εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία. Επιπλέον, βελτιστοποίησαν το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης των τροχών του για την καλύτερη δυνατή απόδοση κατά την οδήγηση σε χιόνι και πάγο.


Κάτω από βέλτιστες συνθήκες, το Kia EV9 έχει μια πλήρως ηλεκτρική αυτονομία άνω των 541 χλμ., σύμφωνα με την παγκόσμια εναρμονισμένη διαδικασία δοκιμής ελαφρών οχημάτων (WLTP). Με εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση 800 volt, μπορεί να ανακτήσει έως και 239 χιλιόμετρα αυτονομίας μετά από μόλις 15 λεπτά φόρτισης.

Διαβάστε επίσης – Kia: Δυναμική αρχή για τις παγκόσμιες πωλήσεις της το 2023

Για να πετύχει σταθερά υψηλή απόδοση και σε ακραίες συνθήκες το EV9 φέρει σύστημα θέρμανσης της μπαταρίας, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με το Kia EV6. Η προετοιμασία της μπαταρίας ουσιαστικά σημαίνει προθέρμανση της μπαταρίας πριν τη φόρτιση. Με την επίτευξη της βέλτιστης θερμοκρασίας της μπαταρίας πριν από την έναρξη της φόρτισης, το EV9 μπορεί να συνεχίσει να επιτυγχάνει εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση, παρά το κρύο.

Μία ακόμη τεχνολογία εφαρμόζεται και κάνει το ντεμπούτο της με το EV9 είναι το EV Route Planner, το οποίο προσφέρει στους πελάτες ακόμη μεγαλύτερη ευκολία ανακαλύπτοντας αυτόματα σημεία φόρτισης στη διαδρομή όταν χρειάζεται. Το σύστημα αναλύει δεδομένα του οχήματος σε πραγματικό χρόνο, καθώς και τη διαδρομή που έχει εισαχθεί στο σύστημα AVN, για να προσθέσει σημεία φόρτισης όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Όταν η εκτιμώμενη αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία είναι ανεπαρκής για να φτάσει στον προορισμό, το AVN εμφανίζει ένα αναδυόμενο παράθυρο που προτείνει πιθανούς σταθμούς φόρτισης και ρωτά τον πελάτη εάν θέλει να τον προσθέσει στη διαδρομή. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες δεν χρειάζεται να αφιερώνουν χρόνο στον προγραμματισμό των διαδρομών τους με βάση τη διαθεσιμότητα των σταθμών φόρτισης. Το EV9 το κάνει για αυτούς, δείχνοντάς πότε, πού και για πόσο χρόνο να φορτίζουν.

Το EV Route Planner και ο κλιματισμός της μπαταρίας συνεργάζονται για να προθερμάνουν την μπαταρία σε ψυχρές συνθήκες, όταν το αυτοκίνητο πλησιάζει κάποιο σημείο ταχυφορτιστή. Για τους πελάτες, αυτό σημαίνει περισσότερο χρόνο στο τιμόνι και λιγότερο χρόνο για φόρτιση -ή σκέψη για φόρτιση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.