Νέο Kia Sorento και πρώτες επίσημες φωτογραφίες

Μετά τα πρώτα επίσημα σκίτσα για το νέο Sorento η Kia προχωρά ένα βήμα παραπέρα και δίνει στη δημοσιότητα και τις πρώτες φωτογραφίες του SUV της.

Βρείτε μας στο
kia νέο sorento 2020

Η Kia θα παρουσιάσει με κάθε επισημότητα το νέο Sorento στο ερχόμενο Σαλόνι της Γενεύης με το μοντέλο των Κορεατών να μπαίνει στην 4η γενιά του.

Πριν από λίγες ημέρες η Kia δημοσίευε σκίτσα τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό του νέου της SUV και τώρα μας το παρουσιάζει και μέσα από τέσσερις φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας έτσι επί της ουσίας την πραγματική σχεδίαση του μοντέλου.

Όπως είναι εμφανές και στις εικόνες που μπορείτε να δείτε, το νέο Sorento δεν διαφέρει καθόλου από σε σχέση με τα σκίτσα που είδαμε και διατηρεί στο ακέραιο τον δυναμικό σχεδιασμό του αμαξώματος του που χαρακτηρίζεται από έντονες ακμές και γωνίες. Οι Κορεάτες αναφέρουν πως στο “πρόσωπο” του Sorento βλέπουμε την εξέλιξη της γνωστής “tiger nose” γρίλιας της εταιρίας που καταλαμβάνει σαφώς μεγαλύτερο ποσοστό στο εμπρός μέρος, αλλά και τα νέου τύπου φώτα ημέρας. Σχεδιαστικά η εμπρός κολόνα έχει τοποθετηθεί 30 χλστ. πιο πίσω έναντι του προηγούμενου κάτι που μεγαλώνει οπτικά το καπό, τοποθετώντας παράλληλα την καμπίνα πιο πίσω, στα μάτια του παρατηρητή.

Παράλληλα, το αυστηρό και καθαρό σε γραμμές εσωτερικό του παρουσιάζεται μοντέρνο με την μεγάλη οθόνη του συστήματος πολυμέσων να έχει τη δική της δεσπόζουσα θέση στο κέντρο του ταμπλό, το οποίο δείχνει να προσφέρει αρκετές θέσεις για μικροαντικείμενα. Η εν λόγω οθόνη έχει διαγώνιο στις 10,25 ίντσες, ενώ ο υψηλής ευκρίνειας πίνακας πληροφοριών του οδηγού είναι ακόμη μεγαλύτερος στις 12,3. Στη συγκεκριμένη έκδοση η πολυτέλεια έχει έντονη παρουσία με λεπτομέρειες όπως τα καπιτονέ δερμάτινα καθίσματα να κάνουν τη διαφορά.

Λίγες περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη φορά από την Kia για το νέο Sorento που θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στις 3 Μαρτίου.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr