Νέο MINI Aceman: Έτοιμο για την γραμμή παραγωγής

Λίγους μήνες πριν από το παγκόσμιο ντεμπούτο του MINI Aceman η βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των δοκιμών του υπό ακραίες συνθήκες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο MINI Aceman ολοκλήρωση δοκιμών 2024

Σε λίγους μήνες το ολοκαίνουργιο MINI Aceman, που θα φέρει αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό και θα προσφέρει σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία στοιχεία από τα δύο πιο επιτυχημένα μοντέλα της, το Cooper και το Countryman.

Διαβάστε επίσης: Με το νέο MINI Countryman S ALL4 JCW στην Ισλανδία

Λίγο πριν περάσει στη μαζική παραγωγή, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό crossover μοντέλο των Βρετανών δοκιμάστηκε σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες σε αμμώδεις διαδρομές στην έρημο.


Με μήκος 4.075 χλστ., πλάτος 1.754 χλστ. και ύψος 1.495 χλστ., το Aceman είναι το τρίτο αυτόνομο μοντέλο της νέας αμιγώς ηλεκτρικής οικογένειας MINI. Φέρει πέντε πόρτες και στο εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει πέντε επιβάτες.

Διαβάστε επίσης: 60 χρόνια από τη νίκη του Mini στο Rally Μόντε Κάρλο

“Το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Aceman ανοίγει νέες ευκαιρίες για τους πελάτες που θέλουν ένα crossover πιο μικρό από το επιτυχημένο μας MINI Countryman. Ο συνεπής εξηλεκτρισμός του χαρτοφυλακίου των προϊόντων μας δηλώνει ξεκάθαρα το μέλλον της μάρκας MINI”, σχολιάζει η Stefanie Wurst, επικεφαλής της MINI.

Αφού αξιολογήθηκε στις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στον Αρκτικό Κύκλο, το Aceman ολοκλήρωσε το σκληρό πρόγραμμα των ακράιων δοκιμών στην έρημο, σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας και καύσωνα με τις θερμοκρασίες περιβάλλοντος να βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Εκτός από τα κλασικά χαρακτηριστικά των MINI, όπως η δυναμική συμπεριφορά υπό πίεση και η άνεση, η ομάδα των δοκιμαστών των Βρετανών εστίασε στις απαιτητικές πτυχές ενός ηλεκτρικού οχήματος. Για το σκοπό αυτό, ο κλιματισμός, η φόρτιση και η ψύξη της μπαταρίας, τα συστήματα κίνησης και ελέγχου δοκιμάστηκαν σε συνθήκες έντονης καταπόνησης, σε θερμοκρασίες έως και 50 βαθμών Κελσίου, σε σύννεφα σκόνης που δημιουργούνται από την άμμο της ερήμου.

Το νέο Aceman θα είναι διαθέσιμο με μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 54,2 kWh, η οποία αναμένεται να του προσφέρει αυτονομία που θα ξεπερνά τα 350 χιλιόμετρα σε πραγματικές συνθήκες. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά αναμένεται να αποκαλυφθούν από τη MINI όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασής του -δεν έχει ανακοινωθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.