Νέο Nissan Hyper Urban Concept

Η Nissan αποκάλυψε το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Hyper Urban concept ενόψει ιαπωνικής Έκθεσης Κινητικότητας που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Οκτωβρίου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Hyper Urban Concept 2023
Hyper Urban Concept

Ενόψει της Έκθεσης Japan Mobility Show στο Τόκιο στα τέλη Οκτωβρίου, η Nissan θα αποκαλύπτει μια σειρά από νέα ηλεκτρικά concept, το πρώτο από τα οποία είναι το Hyper Urban.

Διαβάστε επίσης: Γιορτή για τη Nissan Design Europe και νέο Concept 20-23

Η σειρά θα αποκαλυφθεί ένα προς ένα (περαιτέρω ανακοινώσεις στις 10, 17 και 19 Οκτωβρίου) σε ψηφιακή μορφή πριν από την ημέρα Τύπου στις 25 Οκτωβρίου, περιλαμβάνει τη λέξη hyper ως συνθετικό στα ονόματά των concept για να εκφράσει, σύμφωνα με τους Ιάπωνες, τον αυξημένο ενθουσιασμό που χαρακτηρίζει αυτά τα οχήματα.


Το στιλ του Nissan Hyper Urban έρχεται για να συμπληρώσει τα εκλεπτυσμένα γούστα των εν δυνάμει χρηστών του, όπως των εργαζομένων των πόλεων που δίνουν προτεραιότητα στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Διαβάστε επίσης: Τα concepts που μεταμόρφωσαν τη Nissan

Το Hyper Urban είναι επίσης πλήρως συνυφασμένο με το οικοσύστημα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και φέρει τεχνολογίες V2H (όχημα σε σπίτι) ώστε να παρέχει ηλεκτρική ενέργεια στο σπίτι συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση κόστους και τη μείωση της πίεσης στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Χάρη στην ικανότητά του V2G (όχημα σε δίκτυο), οι ιδιοκτήτες μπορούν ακόμη και να συνεισφέρουν πλεονάζουσα ενέργεια στο δίκτυο για να υποστηρίξουν την τοπική τους κοινότητα και να κερδίσουν χρήματα στη διαδικασία. Το Έξυπνο Σύστημα Διαχείρισης Φόρτισης διαθέτει επίσης λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να φορτίζει αυτόνομα οχήματα και ηλεκτρικά κτίρια, παρέχοντας αποτελεσματική διαχείριση της ισχύος.

Η ιδέα εφαρμόζει επίσης τη βιωσιμότητα στη διάρκεια ζωής του οχήματος, καθιστώντας το ιδανικό για ανθρώπους με συνείδηση ​​της μακροπρόθεσμης αξίας των υλικών αγαθών τους. Οι ενημερώσεις σε υλικά και λογισμικό παρέχουν μια νέα εμπειρία ιδιοκτησίας για πολλά χρόνια. Για παράδειγμα, το εσωτερικό μπορεί να αναβαθμιστεί με έναν νέο πίνακα οργάνων που αντικατοπτρίζει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και τάσεις στις γραφικές διεπαφές.

Το νέο concept αντιπροσωπεύει τις μελλοντικές σχεδιαστικές και τεχνολογικές δυνατότητες των ηλεκτρικών μοντέλων της Nissan. Το εξωτερικό κίτρινο χρώμα αλλάζει τις χρωματικές του ανταύγειες ανάλογα με τη γωνία θέασης ενώ ταυτόχρονα αναμειγνύεται με το περιβάλλον. Οι πόρτες παρέχουν μια φιλόξενη αίσθηση, ενώ η σπορ σιλουέτα προσφέρει εξαιρετική αεροδυναμική για αυξημένη απόδοση. Τα φαρδιά ελαστικά δίνουν έξτρα δυναμισμό στην εικόνα του Hyper Urban.

Το εσωτερικό έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα στους αστικούς χώρους διαβίωσης. Εμπνευσμένα από καλειδοσκοπικά τρίγωνα, ο πίνακας οργάνων και η κεντρική οθόνη μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τη διάθεση του ιδιοκτήτη.

Επιπλέον, τα μπροστινά καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν στα πίσω καθίσματα, δημιουργώντας έναν ιδιωτικό χώρο χαλάρωσης σαν καναπέ. Όταν είναι μακριά από την καθημερινότητα, το Hyper Urban μπορεί να ενσωματώσει απρόσκοπτα τη χαλάρωση και τη χρησιμότητα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.