Νέο Nissan Note Nismo αποκλειστικά για την Ιαπωνία (+video)

Μπορεί να μην υπάρχουν αλλαγές σε μηχανικό επίπεδο, αλλά το νέο Nissan Note Nismo φέρει όλα εκείνα τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Note Nismo

Στην αποκάλυψη της σκληροπυρηνικής έκδοσης του Nissan Note προχώρησαν οι Ιάπωνες, η οποία αποκτά επιθετική εμφάνιση και θα διατεθεί αποκλειστικά στην εγχώρια αγορά. Σε αισθητικό επίπεδο, το συγκεκριμένο μοντέλο αντλεί έμπνευση από την Formula E, ενώ δεν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή ως προς τον κινητήρα.

Διαβάστε επίσης: Νέο Nissan GT-R NISMO. Με 600 ίππους και σε ειδική έκδοση (+video) 

Εξωτερικά, το νέο Nissan Note Aura Nismo φέρει αρκετά “sportive” στοιχεία, όπως για παράδειγμα τις κόκκινες λεπτομέρειες στο κάτω μέρος του αμαξώματος. Επιπλέον, στο πίσω τμήμα συναντάμε μία αεροτομή, ενώ οι ζάντες αλουμινίου είναι μεγέθους 17 ιντσών. Συνολικά διατίθενται πέντε αποχρώσεις αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων δίχρωμων συνδυασμών και το έμβλημα της Nismo είναι ανασχεδιασμένο συνδυάζοντας ματ αποχρώσεις χρωμίου και κόκκινου.

Στο εσωτερικό επικρατούν και πάλι οι κόκκινες πινελιές, όπως για παράδειγμα το χαρακτηριστικό σιρίτι στην στεφάνη του τιμονιού. Ασφαλώς δεν απουσιάζει το λογότυπο Nismo, ενώ εντυπωσιακά είναι και τα δίχρωμα καθίσματα τύπου μπάκετ της Recaro με κεντημένο το λογότυπο Nismo.

Τέλος, τροποποιήσεις σε επίπεδο κινητήρα δεν υπάρχουν, με το Nissan Note Aura Nismo να εξοπλίζεται με το υβριδικό σύστημα e-POWER δεύτερης γενιάς. Συνδυάζει ηλεκτροκινητήρα και ένα τρικύλινδρο μοτέρ χωρητικότητας 1,2 λτ., με την ισχύ να αγγίζει τους 136 ίππους  και τη ροπή τα 300 Nm. Συνολικά υπάρχουν τρία προγράμματα οδήγησης για το Nissan Note Aura Nismo. Η λειτουργία οδήγησης Nismo προσφέρει πιο ισχυρή απόκριση και αυξημένη επιτάχυνση, ενώ τα Normal Mode και Eco Mode παρέχουν πιο άνετη οδήγηση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.