Νέο οικονομικό πρόγραμμα Aftersales από την Opel

Η Opel βελτιώνει τις υπηρεσίες Aftersales που προσφέρει και λανσάρει το νέο πρόγραμμα Opel Service 5+ με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μετά την πώληση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel After Sales νέο οικονομικό πρόγραμμα 2023

Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία το Opel Service 5+ είναι ένα οικονομικό πακέτο συντήρησης για οχήματα Opel άνω των 5 ετών, που δίνει την ευκαιρία στους πελάτες εταιρεία να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του εξουσιοδοτημένου συνεργείου σε προνομιακή τιμή.

Διαβάστε επίσης: Όταν η Lotus και η Opel συνεργάστηκαν

Το πακέτο συντήρησης περιλαμβάνει την αντικατάσταση ανταλλακτικών, καθώς και τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου. Η τελική τιμή για το Opel Service 5+ είναι 149 ευρώ και περιλαμβάνει εργασία, ανταλλακτικά και ΦΠΑ 24%.


Opel After Sales 2023 πρόγραμμα

Το πακέτο Opel Service 5+ είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Opel. Η συντήρηση πραγματοποιείται από τους τεχνικούς της Opel, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία. Επιπλέον, το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Opel προσφέρει 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση σε εργασία και ανταλλακτικά.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το hatckback των 180 ίππων που καίει κάτω από 5 λτ. βενζίνη

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα Opel Service 5+ παρέχονται στο επίσημο δίκτυο της Opel, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.