Νέο “όπλο” για την διαχείριση της κυκλοφορίας – Το video της Ελληνικής Αστυνομίας

H λύση στη διαχείριση της κυκλοφορίας στο λεκανοπέδιο έρχεται... από αέρος! Δείτε το νέο video που δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Drone

Στην προσπάθειά της να διαχειριστεί με τον πλέον βέλτιστο τρόπο την κυκλοφορία στο λεκανοπέδιο Αττικής, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη απόκτηση drones. Έτσι, θα έχει live εικόνα από την κατάσταση κεντρικών αρτηριών στον ταχύτερο δυνατό χρόνο. Πάμε να δούμε το νέο video που δημοσιεύθηκε.

Δείτε επίσης: Μπαίνουν κάμερες σε περιπολικά και αστυνομικούς – Μηδενική ανοχή από την ΕΛ.ΑΣ.

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook, η ΕΛ.ΑΣ. μας δίνει μία “γεύση” από τον Θάλαμο Επιχειρήσεων Παρακολούθησης Ελέγχου Κυκλοφορίας. Από εκεί γίνεται ο έλεγχος των drones, των νέων μη επανδρωμένων σκαφών που πρόσφατα απέκτησε η ΕΛ.ΑΣ. και είναι σε θέση να δίνουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των κεντρικών αξόνων.


drone

“Ένα drone, υψωμένο στα 120 μέτρα, μπορεί να μας δώσει εικόνα από μεγάλο τμήμα της λεωφόρου Κηφισίας, από το Μαρούσι μέχρι το Υγεία. Έτσι, έχουμε πλήρη εικόνα και μπορούμε να στείλουμε ένα αυτοκίνητο ή ένα δίκυκλο”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

“Στη μάχη για τη διαχείριση της κυκλοφορίας και τη διευκόλυνση των οδηγών ρίχνονται και τα drones της ΕΛ.ΑΣ. Έτσι η τροχαία θα παρεμβαίνει άμεσα και στοχευμένα όταν εντοπίζεται κάποιο κυκλοφοριακό πρόβλημα”, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.