Νέο ορόσημο παραγωγής για την BMW Σειρά 7

Έναν ακόμη λόγο για να γιορτάζει έχει αυτή την περίοδο η BMW, η οποία είδε την παραγωγή της Σειράς 7 να φτάνει στο εντυπωσιακό ορόσημο των δύο εκατ. μονάδων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW Σειρά 7 ορόσημο παραγωγής 2022

Το νέο όροσημο για το πολυτελές μοντέλο των Βαυαρών έγινε στο ιστορικό εργοστάσιο Dingolfing στη Γερμανία, εκεί όπου η ναυαρχίδα της BMW κατασκευάζεται από την πρώτη γενιά της το 1977.

Διαβάστε επίσης: Η BMW δημιούργησε τη μεγαλύτερη μάσκα στην ιστορία της!

Για την παραγωγή της τελευταίας και πιο προηγμένης Σειράς 7 που έχουμε δει μέχρι στιγμής, οι Βαυαροί προχώρησαν σε νέες επενδύσεις στο ιστορικό εργοστάσιο τους, οι οποίες ξεπέρασαν συνολικά τα 300 εκατ. ευρώ.


Αν μη τι άλλο, το συγκεκριμένο εργοστάσιο, παρά την ιστορία του, είναι ένα από τα πλέον προηγμένα στην Ευρώπη, με τα αυτοκίνητα να κινούνται… αυτόνομα από το τελευταίο βήμα της παραγωγής τους έως και τον τομέα του εργοστασίου όπου γίνεται ο τελικός έλεγχος ποιότητας.

Διαβάστε επίσης: Gaming με χειριστήριο το αυτοκίνητο!

“Η Σειρά 7 είναι το κορυφαίο μας μοντέλο. Σε αυτό συνδυάζουμε την προοδευτική πολυτέλεια με τις τελευταίες τεχνολογίες…. η Σειρά 7 εκπροσωπεί την καινοτομία στην αυτοκινητοβιομηχανία αλλά πλέον και την εξηλεκτρισμένη μας επίθεση στην πολυτελή κατηγορία. Αυτό που με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο είναι ότι την κατασκευάζουμε εδώ από τότε που παρουσιάστηκε πριν από 45 χρόνια”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο διευθυντής του εργοστασίου Christoph Schroder.

Το Dingolfing είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο της BMW επί ευρωπαϊκού εδάφους. Εκτός από την τελευταία γενιά της Σειράς 7 εκεί κατασκευάζονται και οι Σειρές 4,5,6, 8 αλλά και η iX. Η ετήσια παραγωγή ανέρχεται συνολικά στις 250.000 μονάδες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.