Νέο ψυκτικό μέσο έρχεται να αυξήσει την… αυτονομία των ηλεκτρικών

Οι εξελίξεις στον τομέα των κλιματιστικών έρχονται να αυξήσουν την αυτονομία των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων και όλα αυτά μόνο με τη χρήση ενός νέου ψυκτικού.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κλιματισμός ψυκτικό υγρό

Η Daikin είναι ο μοναδικός κατασκευαστής στο κόσμο που εξελίσσει και παράγει οχι μόνο κλιματιστικά για διάφορες εφαρμογές αλλά και τα ψυκτικά τους μέσα. που, όπως όλα δείχνουν αναμένεται να παίξουν τον δικό τους μεγάλο ρόλο και στην αύξηση της αυτονομίας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Διαβάστε επίσης: Το απίθανο κιβώτιο της Toyota (+video)

Σύμφωνα με αναφορές που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου η ιαπωνική εταιρία έχει στα σκαριά ένα νέο τύπο ψυκτικού μέσου, η εξέλιξη του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί τα επόμενα χρόνια και η εμπορική του διάθεση θα ξεκινήσει στα μέσα της δεκαετίας.

 

 

Σύμφωνα με τις αναφορές το νέο ψυκτικό μέσο έχει ως σημείο βρασμού του -40 βαθμούς Κελσίου, μια θερμοκρασία που βρίσκεται 10-15 βαθμούς χαμηλότερα σε σχέση με τα ψυκτικά μέσα που χρησιμοποιούνται σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια για την αξιοποίηση του από το κλιματιστικό, κάτι που κατά συνέπεια αυξάνει την αυτονομία ενός ηλεκτρικού, έως και 50% για τα μοντέλα πόλης με τις σχετικά μικρές σε ενεργειακή χωρητικότητα μπαταρίες.

Διαβάστε επίσης – Ford: Προστασία από κλοπή αυτοκινήτου μέσω smartphone (+video)

Με το κλιματιστικό να είναι ένα από τα ηλεκτρικά συστήματα που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας, η σχετικά ανέξοδη εξέλιξη που μας έρχεται από τον κόσμο των κλιματιστικών, μπορεί να συνεισφέρει αποφασιστικά στη βελτίωση της χρηστικότητας των ηλεκτρικών. Μένει να δούμε αν οι κατασκευαστές εκδηλώσουν επίσημα το ενδιαφέρον τους για το νέο ψυκτικό μέσο ώστε να αρχίσουν οι δοκιμές του και για κλιματιστικά που χρησιμοποιούνται σε αυτοκίνητα και ακόμη περισσότερο σε ηλεκτρικά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.