Το απίθανο κιβώτιο της Τoyota (+video)

Το κατάφεραν και αυτό οι μηχανικοί της Toyota και έφτιαξαν ένα κιβώτιο ταχυτήτων το οποίο θα έχει χαρακτηριστικά χειροκίνητου, αυτόματου διπλού συμπλέκτη και CVT.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Toyota παρουσίασε ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο ονομάζει D-CVT (Direct shift-CVT) και σύμφωνα με τους Ιάπωνες μηχανικούς, καταφέρνει να συνδυάσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα ενός αυτόματου και ενός χειροκίνητου κιβωτίου.

Σύμφωνα με την Toyota, το συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης κιβώτιο, μπορεί να προσφέρει στον οδηγό του άμεσες και γρήγορες αλλαγές αλλά και κορυφαία κατανάλωση και αίσθηση χειροκίνητου κιβωτίου. Πως το καταφέρνει όμως αυτό; Οι μηχανικοί της προσάρτησαν σε αυτό μία συμβατική διάταξη γραναζιών. Έτσι, χρησιμοποιεί τα κλασσικά γρανάζια για την επιτάχυνση του αυτοκινήτου από στάση (εξαλείφοντας την υστέρηση ενός κιβωτίου CVT), ενώ όταν η ταχύτητα υπερβαίνει τα 55 χλμ./ώρα, τότε ένας συμπλέκτης αναλαμβάνει να περάσει το έργο στον κλασσικό μηχανισμό του κιβωτίου CVT.

Με αυτό τον τρόπο, ο οδηγός έχει όλη την αίσθηση ενός κλασσικού κιβωτίου ταχυτήτων κατά την εκκίνηση αλλά και τα πλεονεκτήματα του αυτόματου κιβωτίου συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης. Το τελευταίο μάλιστα έχει και έξι εικονικές σχέσεις, τις οποίες ο οδηγός μπορεί να επιλέγει μέσω των ειδικών χειριστηρίων.


Έτσι, θα έχει ουσιαστικά τα χαρακτηριστικά τριών κιβωτίων ταχυτήτων (χειροκίνητο, αυτόματο, CVT) σε ένα. Το νέο κιβώτιο της Toyota Direct Shift-CVT τοποθετείται ήδη στο Lexus UX200 (θυμίζουμε πως η Lexus είναι θυγατρική της Toyota) ενώ θα το δούμε και σε μοντέλα με το πάτωμα TNGA.

Στο video που ακολουθεί πιο κάτω μπορούμε να θυμηθούμε πως λειτουργεί το νέο κιβώτιο της Toyota.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]