Νέο ρεκόρ 10ετίας για την Peugeot στην Ελλάδα

Νέο ρεκόρ πωλήσεων πραγματοποίησε η Peugeot στην ελληνική αγορά, με την αύξηση στις πωλήσεις των μοντέλων της να φτάνει στο 17,4% σε σχέση με το 2018.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Άκρως επιτυχημένη χρονιά ήταν το 2019 για την Peugeot στην χώρα μας, καθώς έκανε νέο ρεκόρ 10ετίας, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στις πωλήσεις πανελλαδικά με 9.829 ταξινομήσεις.

Τιμή που συνεπάγεται μία εντυπωσιακή αύξηση 17,4% σε σχέση με το 2018, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ).

Σημαντικό στην παραπάνω επίδοση είναι το γεγονός πως η αύξηση των πωλήσεων των μοντέλων της Peugeot ήταν αρκετά μεγαλύτερη από αυτήν της ελληνικής αγοράς που το 2019 βελτίωσε τη θέση της κατά 10,4%.

Φυσικά, στην Peugeot είναι λογικό να αισιοδοξούν και για το 2020 καθώς πλέον έχουν στις εκθέσεις της χώρας το νέο 208 σε συμβατικές και ηλεκτρικές εκδόσεις, αλλά και το ολοκαίνουργιο 2008.

Μένει λοιπόν να δούμε αν τελικά η γαλλική μάρκα τα καταφέρει ακόμη καλύτερα το 2020 και αν θα ανέβει από την δεύτερη, στην πρώτη θέση των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων στην χώρα μας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.