Νέο ρεκόρ Guinness… με την όπισθεν! (+video)

Στο βιβλίο Guinness έχουμε δει κατά καιρούς απίστευτα ρεκόρ! Ταχύτερο μίλι με την όπισθεν όμως; Δείτε με ποιο αυτοκίνητο έγινε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ρεκόρ Guinness

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι ταχύτητα μπορεί να αναπτύξει ένα αυτοκίνητο κινούμενο με την όπισθεν; Μία νέα επίδοση προστέθηκε στο βιβλίο Guinness και αφορά στο ταχύτερο μίλι προς τα πίσω.

Ο άνθρωπος που το πέτυχε ονομάζεται Scot Burner και είναι ο ιδιοκτήτης του καναλιού “Always In Reverse”. Κατά καιρούς έχει ανεβάσει αρκετά videos και αποκαλύπτει την τελική ταχύτητα αυτοκινήτων με την όπισθεν. Μάλιστα, η υψηλότερη τελική ταχύτητα που έχει αναπτύξει ήταν με ένα Kia Sorento που έφτασε τα 90 χλμ./ώρα.

Πάμε τώρα στο νέο ρεκόρ Guinness, το οποίο δεν έχει να κάνει με υψηλότερη τελική ταχύτητα με όπισθεν, αλλά με το γρηγορότερο μίλι. Ο Scot Burner πήρε μία χειροκίνητη Chevrolet Corvette C7 και μεταφέρθηκε σε ελεγχόμενο περιβάλλον (NCM Motorsports Park) για να πραγματοποιήσει το εγχείρημα. Τελικά, το ένα μίλι με όπισθεν ολοκληρώθηκε σε ένα λεπτό και 15,18 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα άγγιξε τα 87 χλμ./ώρα (54 μίλια ανά ώρα).

Δυστυχώς δεν υπάρχει video από την επιτυχημένη του δοκιμασία, ωστόσο μπορείτε πατώντας εδώ να δείτε την επίσημη ανακοίνωση της πίστας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.