Νέο ρεκόρ στο Nurburgring – To ηλεκτρικό που “εκθρόνισε” το Tesla Model S Plaid (+video)

Με 350 χλμ./ώρα στην μεγάλη ευθεία της "πράσινης κόλασης"! Δείτε τον καταιγιστικό γύρο του ηλεκτρικού με τους 1.914 ίππους...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Rimac Nevera

“Aλλαγή” σκήπτρων στην πίστα του Nurburgring (20,6 χλμ.) , μιας και το Rimac Nevera κατάφερε να πετύχει τον ταχύτερο γύρο συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα ηλεκτρικά. Κάπως έτσι, το Tesla Model S Plaid βρέθηκε στην δεύτερη θέση.

Υπενθυμίζουμε ότι το “καμάρι” του Elon Musk κατείχε αυτή την πρωτιά με χρόνο 7:25.231. Τώρα το νέο Rimac Nevera που θα παραχθεί σε μόλις 125 μονάδες πέρασε στην πρώτη θέση. Το χρονόμετρο σταμάτησε στο 7:05:298, όπως μπορείτε να δείτε και στο video που δημοσιεύθηκε στο επίσημο κανάλι της εταιρείας στο Youtube.

Υπενθυμίζουμε ότι το Rimac Nevera εξοπλίζεται με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες που τροφοδοτούνται από μπαταρία χωρητικότητας 120 kWh. Ο καθένας τροφοδοτεί από έναν τροχό και η συνολική ισχύς αγγίζει την εντυπωσιακή τιμή των 1.914 ίππων, ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 2.360 Nm. Όσο για τις εκκινήσεις από στάση, το Rimac Nevera πέτυχε 0-100 χλμ./ώρα σε 1,81 δλ., 0-200 σε 4,42″ και 0-300 σε 9,22″.


Με αφορμή αυτή την επίδοση, η εταιρεία αποκάλυψε και την ειδική έκδοση “Time Attack”, η οποία ξεχωρίζει από τον ιδιαίτερο χρωματισμό με πράσινες λεπτομέρειες. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η παραγωγή θα περιοριστεί σε μόλις 12 αντίτυπα, τα οποία έχουν ήδη πωληθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.