Το SUV της Renault με σύστημα τετραδιεύθυνσης 4Control

Το νέο Renault Austral εξοπλίζεται για πρώτη φορά με την 3η γενιά του συστήματος 4διεύθυνσης 4Control Advanced και προσφέρει απαράμιλλη άνεση και εξαιρετική ευελιξία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Renault Austral σύστημα 4διεύθυνσης 4Control

Το σύστημα τετραδιεύθυνσης 4Control της Renault παρουσιάστηκε και ξεκίνησε την εμπορική του καριέρα το 2007. Από τότε εξελίσσεται διαρκώς και έρχεται ξανά στο προσκήνιο, με την τοποθέτηση της τρίτης γενιάς του στο νέο Renault Austral.

Το σύστημα τετραδιεύθυνσης 4Control είναι μία μοναδική τεχνολογία στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV που εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα οδηγικής άνεσης, μοναδική ευελιξία, ενώ βελτιώνει και τις δυναμικές επιδόσεις του μικρομεσαίου Austral χάρη στον ηλεκτρονικό έλεγχο της στρέψης των πίσω τροχών.

Διαβάστε επίσης – Renault: Η νέα της πατέντα για κορυφαία ηχομόνωση


Εκτός από το σύστημα τετραδιεύθυνσης 4Control, το Austral φέρει πίσω άξονα πολλαπλών συνδέσμων για καλύτερο κράτημα στο δρόμο, πιο άνετη οδήγηση και εξαιρετική ευστάθεια σε όλες τις περιστάσεις. Στο κακό οδόστρωμα, η κίνηση των πίσω τροχών διευκολύνεται χάρη στο βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης, επιτυγχάνοντας έτσι καλύτερη συμπεριφορά κατά την οδήγηση σε ανώμαλο οδόστρωμα. Έτσι εξασφαλίζεται πάντα η επαφή του τροχού με το δρόμο, ενώ η άνεση και η ηχομόνωση βρίσκονται σε κορυφαία επίπεδα.

Κατά την οδήγηση με υψηλές ταχύτητες, ή σε δρόμο με στροφές με ταχύτητα μεγαλύτερη των 50χλμ./ώ, οι πίσω τροχοί στρέφουν έως και 1° προς την ίδια κατεύθυνση με τους μπροστινούς. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην προσθήκη ενός ενεργοποιητή διεύθυνσης, τοποθετημένου στον πίσω άξονα, ο οποίος ελέγχει τις πληροφορίες που προέρχονται από το υδραυλικό τιμόνι, τον κινητήρα και το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας (ESP).

Διαβάστε επίσης: Renault Megane E-Tech: Με τεχνολογίες που ξεκινούν από την πίσω πόρτα

Παράλληλα, ο κύκλος στροφής δεν ξεπερνά τα 10,1 μέτρα, τιμή καλύτερη ακόμα και από ορισμένα αυτοκίνητα πόλης. Ο ενεργοποιητής στρέψης του Austral που βρίσκεται στον πίσω άξονα μπορεί να στρίψει τους πίσω τροχούς έως και 5 μοίρες προς την αντίθετη κατεύθυνση από τους μπροστινούς τροχούς, νούμερο που καταδεικνύει το τεχνολογικό άλμα που έχει γίνει σε σχέση με το σύστημα προηγούμενης γενιάς, στο οποίο η αντίστοιχη τιμή ήταν στις 3,5 μοίρες.

Με το σύστημα παραμετροποίησης Multi-Sense του Austral, ο οδηγός μπορεί να αναβαθμίσει περισσότερο την εμπειρία της δυναμικής οδήγησης. Ανάλογα με την προγραμματισμένη λειτουργία που έχει επιλεγεί (Eco, Comfort ή Sport), είναι δυνατό να ρυθμιστεί το κάθε ένα από τα 3 προγράμματα, σε ένα από τα 13 διαφορετικά επίπεδα.

Οι ρυθμίσεις αφορούν στη συμπεριφορά του πλαισίου καθώς και στην απόκριση του συστήματος διεύθυνσης, την απόκριση του κινητήρα, τον έλεγχο της πρόσφυσης και τον έλεγχο της δυναμικής συμπεριφοράς του αυτοκινήτου. Αυτή η λειτουργία είναι προσβάσιμη μέσω της οθόνης OpenR, ή ενός νέου πλήκτρου που βρίσκεται στο τιμόνι.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.