Renault Megane E-Tech: Με καινοτομίες που ξεκινούν από την πίσω πόρτα

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Megane E-Tech συνεχίζει την παράδοση που έχει η Renault στις καινοτομίες από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Renault Megane E-tech καινοτομίες 2022

Εδώ και σχεδόν 125 χρόνια, η Renault αναζητά συνεχώς καινοτόμες ιδέες. Οι εφευρέσεις των Γάλλων έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα. Κιβώτιο ταχυτήτων απευθείας μετάδοσης κίνησης (1899), αντικατάσταση χειροκίνητης μανιβέλας εκκίνησης με ηλεκτρική μίζα (1909), μηχανικό σύστημα διεύθυνσης με κρεμαγιέρα (1950), προσθήκη “5ης πόρτας” (1961), κεντρικό κλείδωμα (1983), κλειδί-κάρτα hands-free (2000). Όλα αυτά και άλλα πολλά είναι σχεδιασμένα από τη Renault.

Διαβάστε επίσης – Renault 5 Turbo 3: Ο σύγχρονος “απόγονος” ενός θρύλου

Το νέο Megane E- Tech Electric, το πρώτο μοντέλο της νέας εποχής της Renault, συνεχίζει την παράδοση που έχει η γαλλική εταιρεία στις καινοτομίες. Περισσότερες από 300 πατέντες έχουν κατατεθεί για τη σχεδίαση του αυτοκινήτου και της πλατφόρμας του. Στην παρακάτω σύντομη ιστορία, ένας ειδικός στη διαδικασία έγχυσης πλαστικού στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Πρωτότυπων Οχημάτων, μας μιλάει για το πώς το νέο Megane εξελίχθηκε, μέσω καινοτομιών όπως είναι η ελαφρύτερη πόρτα του χώρου αποσκευών.

Οι πλαστικές πόρτες του χώρου των αποσκευών χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια στα μοντέλα της Renault, συμβάλλοντας στη μείωση του συνολικού βάρους του αυτοκινήτου, ενώ, παράλληλα, έδωσαν τη δυνατότητα στους σχεδιαστές να ενσωματώσουν τα πίσω φώτα σε όλο το πλάτος της πίσω πόρτας.

Διαβάστε επίσης: Το αυτοκίνητο με το πιο περίεργο τιμόνι που έχει δει ποτέ! 

Η νέα πίσω πόρτα του Megane E-Tech Electric είναι τεχνικά πιο απλή από πριν. Ο συνδυασμός ενός νέου σχεδίου με μια νέα διαδικασία κατασκευής που περιλαμβάνει έγχυση πλαστικού, σημαίνει ότι ορισμένα μεταλλικά στηρίγματα δεν χρειάζονται πλέον, ενώ απαιτούνται λιγότερα εξαρτήματα για την κατασκευή της.

Συνδυάζοντας το σχεδιασμό των προϊόντων, τις ψηφιακές προσομοιώσεις και τη μηχανολογία παραγωγής έγχυσης πλαστικού, η τελική ιδέα χρησιμοποιήθηκε αρχικά στο πρωτότυπο Eolab που στόχευε στο ελάχιστο δυνατό βάρος οχήματος, προκειμένου η κατανάλωσή του να μην ξεπερνά το 1λτ./100χλμ.!

Οι διάφορες εφευρέσεις που χρησιμοποιήθηκαν για τη νέα πίσω πόρτα στο νέο Megane E-Tech, συμβάλλουν στη μείωση του συνολικού βάρους του οχήματος, γεγονός που βοηθάει και στον περιορισμό της κατανάλωσης. Επίσης, οδήγησαν στην κατάθεση δύο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που θα χρησιμοποιηθούν σε επτά ακόμα νέα μοντέλα της Renault, μεταξύ των οποίων και στο νέο Austral.

“Συνδυάζοντας τη χρήση πλαστικού με την καινοτομία που την ονομάζουμε “fluid vein”, επανεξετάσαμε πλήρως τη σχεδίαση της πίσω πόρτας. H πρόκληση ήταν μεγάλη, αλλά τώρα με το νέο Megane E-Tech Electric, είμαστε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.”, δηλώνει σχετικά ο Hervé Maine, ειδικός στη διαδικασία έγχυσης πλαστικού στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Πρωτοτύπων Οχημάτων των Γάλλων.

Από τη νέα σχεδίαση της πίσω πόρτας και την εφαρμογή πλαστικού προκύπτουν σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι της προηγούμενης γενιάς πλαστικών θυρών της γαλλικής εταιρείας. Πιο σημαντικό από αυτά είναι η μείωση του βάρους κατά 4,1 κιλά/τ.μ., μια μείωση της τάξης του 20% ή αλλιώς κατά πέντε κιλά ανά εξάρτημα. Παράλληλα η κατασκευή της είναι πιο απλή, ενώ προκύπτει όφελος και στη μείωση του συνολικού κόστους κατασκευής του νέου μοντέλου.

Με τη διαδικασία κατασκευής της πίσω πόρτας να είναι νέα η συνολική δομή έχει ενισχυθεί χάρη στη χρήση της υποβοηθούμενης χύτευσης με έγχυση νερού (Water Injection Assisted Molding). Η νέα διαδικασία περιλαμβάνει τη χρήση έγχυσης νερού για τη χάραξη των αυλακιών. Το κοίλο αυλάκι λειτουργεί σαν ενισχυτική δοκός. Το πλαστικό που αφαιρείται κατά τη διαδικασία έγχυσης νερού χρησιμοποιείται στη συνέχεια για την κατασκευή άλλων εξαρτημάτων, μειώνοντας έτσι τη συνολική χρήση πλαστικού στο νέο αμιγώς ηλεκτρικό Megane.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.