Νέο VW Golf GTD: Το κορυφαίο diesel Golf επιστρέφει

Ο κινητήρας του VW Golf GTD θα είναι ένας από τους πιο καθαρούς diesel του κόσμου. Με αυτό το σύνθημα θα το παρουσιάσουν οι Γερμανοί στη Γενεύη...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της έκθεσης στη Γενεύη έχει ξεκινήσει και η γερμανική φίρμα αποκάλυψε ότι ένα από τα εκθέματά της θα είναι το νέο VW Golf GTD. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη έκδοση, με την ιστορία της να ξεκινά το 1982 και να συνεχίζεται έως σήμερα.

Μάλιστα, το νέο μοντέλο έρχεται με έναν από τους πιο καθαρούς diesel κινητήρες της αγοράς. Υπεύθυνο γι’ αυτή την εξέλιξη είναι το σύστημα Twin-Dosing που συμμορφώνει τον 2λιτρο κινητήρα στους αυστηρότερους περιορισμούς ρύπων «Euro 6d-TEMP». Η νέα τεχνολογία επεξεργάζεται τα καυσαέρια στην πολλαπλή εξαγωγής, αλλά και λίγο πιο μακριά από τον κινητήρα, όπου η θερμοκρασία τους έχει μειωθεί.

VW TDI: Έτσι κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία (+video)

Μόλις το AdBlue έρθει σε επαφή με τα καυσαέρια, παράγεται αμμωνία. Η αμμωνία έχει τη δυνατότητα να διασπά τα οξείδια του αζώτου (NOx) που μετατρέπονται σε νερό και άζωτο, τα οποίο είναι εντελώς αβλαβή για το περιβάλλον. Η τελευταία διαδικασία γίνεται στο εσωτερικό του καταλυτικού μετατροπέα.

Σύμφωνα με την Volkswagen, η νέα γενιά diesel κινητήρων μειώνει τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου κατά 80%. Ταυτόχρονα, αισθητή είναι και η βελτίωση της κατανάλωσης με μείωση της τάξης του 17% σε σχέση με τον απερχόμενο κινητήρα.

Νέο VW Golf: Σε εκδόσεις με 300+ ίππους

Η γερμανική φίρμα ξεκαθαρίζει ότι η απόδοση του VW Golf GTD θα φτάνει στους 201 ίππους. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει μία αύξηση της τάξης των 17 ίππων. Όσο για τις υπόλοιπες ισχυρές εκδόσεις, θα υπάρχουν τα Golf GTI και GTI TCR με 241 και 300 ίππους αντίστοιχα. Επιπλέον δε θα απουσιάζει το υβριδικό Golf GTE με 245 ίππους και το κορυφαίο Golf R με 333.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.