Νέος κόμβος φόρτισης Audi με ισχύ έως 320 kW. Δείτε που βρίσκεται

Με ισχύ έως και 320 kW έχουν την ευκαιρία να φορτίζουν τα μοντέλα τους και οι κάτοχοι Audi στον έκτο κατά σειρά κόμβο φόρτισης των Γερμανών στη Φρανκφούρτη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέος κόμβος φόρτισης Audi

Ειδικότερα, στην οδό Orber της Φρανκφούρτης, οι οδηγοί ηλεκτρικών αυτοκινήτων όλων των μαρκών μπορούν πλέον να φορτίζουν τα οχήματά τους με ισχύ έως και 320 kW σε τέσσερις σταθμούς φόρτισης υψηλής ισχύος (HPC) χάρη στο νέο κόμβο που δημιούργησε εκεί η Audi.

Διαβάστε επίσης: Στο “σφυρί” σπάνιο Audi που κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την Porsche

Ενώ το αυτοκίνητό φορτίζει, οι οδηγοί μπορούν να ζήσουν μια ευχάριστη εμπειρία στο φανταστικό Klassikstadt Frankfurt που στεγάζεται σε διατηρητέο ιστορικό εργοστάσιο, οι εγκαταστάσεις του οποίου φιλοξενούν μεταξύ άλλων και μουσείο αυτοκινήτου.


Όλοι οι σταθμοί φόρτισης της Audi στο νέο κόμβο της είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να μην δημιουργούν εμπόδια: ένας περιστρεφόμενος βραχίονας, για τον οποίο έχει κατοχυρωθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, οι οθόνες ρυθμιζόμενου ύψους και ο άφθονος χώρος, που επιτρέπει και σε αναπηρικό αμαξίδιο να κινείται με άνεση, καθιστούν τη φόρτιση εύκολη για όλους, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με αναπηρία.

Διαβάστε επίσης: Το Audi Q4 e-tron με πλούσιο εξοπλισμό σε ελκυστική τιμή

Ο περιστρεφόμενος βραχίονας μειώνει το βάρος του καλωδίου φόρτισης περίπου κατά 60%. Έτσι οι χρήστες σε αναπηρικά αμαξίδια μπορούν να κρατούν το βύσμα CCS με το ένα τους χέρι και να μετακινούν το αναπηρικό τους αμαξίδιο με το άλλο. Μια βάση υποδοχής του συνδέσμου CCS βελτιστοποιεί περαιτέρω τη λειτουργία για τους χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου, ενώ ένα στέγαστρο εμποδίζει το σύνδεσμο να βραχεί.

Στον κόμβο φόρτισης, η Audi αξιοποιεί μπαταρίες δεύτερης χρήσης από οχήματα δοκιμών που έχουν αποσυναρμολογηθεί. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί η σύνδεση χαμηλής τάσης που είναι διαθέσιμη στο συγκεκριμένο σημείο και δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί πρόσθετος μετασχηματιστής.

Χάρη στην προσωρινή δυνατότητα αποθήκευσης περίπου 1,05 MWh ενέργειας είναι διαθέσιμα και για τα τέσσερα σημεία φόρτισης – αρκετά για να φορτίσουν θεωρητικά περίπου 60 αυτοκίνητα χωρίς να υπάρχει διακοπή στην τροφοδότηση.

Μετά από δοκιμές στο Βερολίνο και το Μόναχο, ένα concept εξυπηρέτησης πελατών χρησιμοποιείται για πρώτη φορά και στη Φρανκφούρτη. Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό παρέχει συμβουλές και βοήθεια μέσω κάμερας. Οι σύμβουλοι υποστήριξης μπορούν να ελέγχουν τη διαδικασία φόρτισης από απόσταση. Εάν προκύψουν δυσκολίες κατά την αναγνώριση, μπορούν να υποδείξουν για παράδειγμα τη δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.