Ηλεκτρικό kart με “άρωμα” και ήχο Lamborghini!

Βρείτε μας στο
inebot GoKart Pro Lamborghini Edition 2020

H Xiaomi παρουσίασε σε συνεργασία με τη Lamborghini το τελευταίο της ηλεκτρικό scooter επηρεασμένο από τα supercars των Ιταλών.

Η νέα δημιουργία της γνωστής κινέζικης εταιρίας ονομάζεται Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις φωτογραφίες και το video που ακολουθεί φέρει την “υπογραφή” της Lamborghini”

Το μικρό ηλεκτρικό kart έχει βαφτεί στο χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα των Ιταλών ενώ φέρει παράλληλα το έμβλημα αλλά και το όνομα της εταιρίας από την Sant’Agata της Ιταλίας σε διάφορα ιδιαίτερα εμφανή σημεία του.

Το μοντέλο της Xiaomi βασίζεται στο ήδη υπάρχον Ninebot GoKart Pro, το οποίο έχει αυτονομία έως και 15 χλμ. και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως και 24 χλμ./ώρα. Φέρει παράλληλα και τέσσερα διαφορετικά προγράμματα διαχείρισης για τον ηλεκτρικό κινητήρα των 4,8 kW (6,5 ίπποι) ώστε να μπορούν να διασκεδάσουν εκ του ασφαλούς, μικροί, αρχάριοι αλλά και μεγάλοι (επιτρεπόμενο βάρος έως και 100 κιλά) με μέγιστη ταχύτητα 8, 18, 24 χλμ./ώρα και 37 χλμ./ώρα.

Το GoKart Pro Lamborghini Edition φέρει παράλληλα λειτουργία όπισθεν, ενώ γι αυτή την επετειακή έκδοση, που δημιουργήθηκε για τα 10 χρόνια της Xiaomi, έχουν τοποθετηθεί και νέα ελαστικά έναντι της στάνταρ έκδοσης, τα οποία επιτρέπουν πιο εύκολες πλαγιολισθήσεις. Highlight αποτελεί ίσως η δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου με επιλογή για τον V10 ή τον V12 της Lamborghini!

Μπορεί (ευτυχώς) να είναι ακόμη καλοκαίρι και τα Χριστούγεννα να βρίσκονται ακόμη πολύ μακριά αλλά δεν είναι κακή ιδέα να έχουμε μια γενική λίστα με τα δώρα που θέλουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα ή ακόμη και σε εμάς τους ίδιους από τώρα, δε νομίζετε; Δείτε την επετειακή έκδοση του ηλεκτρικού kart της Xiaomi στο βίντεο που ακολουθεί.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr