Nissan: Η γυναίκα που γκρεμίζει τα στερεότυπα στο αυτοκίνητο

Σε μια αντιπροσωπεία της Nissan λίγο έξω από τη Βοστώνη των Η.Π.Α., μία τεχνικός δεν αλλάζει απλώς ανταλλακτικά σε αυτοκίνητα αλλά τις αντιλήψεις στον κλάδο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan γυναίκα στερεότυπα 2023

Η Nelly Colon έχει κερδίσει τον αξιοζήλευτο τίτλο του Nissan Certified Master Technician. Ενώ χαράζει την πορεία της προς την κορυφή, η Nelly έχει εμπνεύσει και καθοδηγήσει άλλες γυναίκες να επιτύχουν σε έναν τυπικά ανδροκρατούμενο χώρο εργασίας στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Διαβάστε επίσης: Η “διαδρομή” της Nissan προς την αυτόνομη οδήγηση (+video)

Οι τεχνικοί αυτοκινήτων βρίσκουν, επισκευάζουν και συντηρούν αυτοκίνητα και φορτηγά, στο συνεργείο μιας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων και αυτό κάνει και η Colon από μία θέση που δεν συνηθίζεται για το φύλο της. “Τους λέω αν μπορώ να το κάνω εγώ, μπορείτε σίγουρα να το κάνετε και εσείς. Μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου. Είναι ενθαρρυντικό να ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι που σου είπαν ότι δεν μπορείς.. δηλήωνει σχετικά η πιστοποιημένη Μaster Technician της ιαπωνικής εταιρείας.


Οι γυναίκες τεχνικοί αυτοκινήτων εξακολουθούν να υπο-εκπροσωπούνται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Μια πρόσφατη έκθεση από το Ίδρυμα TechForce αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες αποτελούν μόλις το 2,5% των απασχολούμενων τεχνικών και το 93% των γυναικών τεχνικών αναφέρουν ότι αποθαρρύνονταν από το να ασχοληθούν με το αντικείμενο, όταν ήταν νεότερες.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Μειώνει το κόστος των ηλεκτρικών της με νέες μεθόδους παραγωγής (+video)

Η καριέρα της Nelly μετρά σχεδόν μια δεκαετία σε αντιπροσωπείες της Nissan στην περιοχή της Νέας Αγγλίας. Ως μέλος μιας μικρής ομάδας Πιστοποιημένων Master Τεχνικών της Nissan στις Η.Π.Α., η Nelly κατέχει εξειδικευμένες πιστοποιήσεις σε οχήματα diesel, ηλεκτρικά οχήματα, καθώς και για το πολυπόθητο σούπερ σπορ αυτοκίνητο της εταιρείας, το Nissan GT-R. Περίπου ένας στους πέντε τεχνικούς της Nissan κατέχει την πιστοποίηση Master Tech.

“Μου πήρε συνολικά τρία χρόνια για να το πετύχω, αν και έχω ακούσει από άλλους ότι μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της τάξης”, είπε η Nelly. “Θεωρώ μεγάλη ευλογία ότι τελείωσα τόσο γρήγορα.”, δηλώνει σχετικά η Colon η οποία έχει την τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσει ό,τι και αν προκύψει.

Η καριέρα στην αυτοκινητοβιομηχανία δεν ήταν ανέκαθεν στο πλάνο της Colon. Από το λύκειο ακολούθησε κτηνιατρική εκπαίδευση, αλλά κάποιες πρώτες τάξεις, εδικά όταν αφορούσαν χειρουργικές επεμβάσεις ζώων, την απέτρεψαν. Στεκόμενη έξω στο πάρκινγκ, μετά από ένα “άβολο” μάθημα κτηνιατρικής, κοιτάζοντας το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που είχε ήδη επισκευάσει μόνη της, η Nelly είχε κάτι σαν “επιφοίτηση” και αναρωτήθηκε γιατί δεν προσπαθεί να επισκευάζει αυτοκίνητα ως καριέρα.

Η Colon παρακολούθησε μαθήματα στο Universal Technical Institute στο Norwood της Μασαχουσέτης. Σύμφωνα με τη Nissan που μας αποκαλύπτει αυτή την μοναδική ιδτορία, μερικές φορές ένιωθε σαν ξένο σώμα, ως μια γυναίκα σε έναν παραδοσιακά ανδροκρατούμενο τομέα. Λέει ότι υπήρχαν μόνο περίπου πέντε γυναίκες στο πρόγραμμα εκπαίδευσης του αυτοκινήτου, σε σύνολο 2.000 σπουδαστών. Κάποιοι ασκούμενοι αμφισβητούσαν τις ικανότητές της. Αυτό φυσικά την ενθάρρυνε να δουλέψει περισσότερο.

“Το δικό μου παράδειγμα, θα έπρεπε να είναι ενθαρρυντικό για όποιον είχε ποτέ οποιαδήποτε αμφιβολία για τον εαυτό του¨” αναφέρει σχετικά και προσθέτει “Ως άνθρωποι είμαστε ικανοί για τόσα πολλά. Και με τη σωστή στάση, την υποστήριξη και τους κατάλληλους πόρους, μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Είμαι μία έντιμη τεχνικός, αφοσιωμένη στο να βοηθάω τους ανθρώπους να προστατεύουν την επένδυση στα οχήματά τους. Αυτό με αντιπροσωπεύει.”

Η Nelly εργάζεται μαζί με μια ομάδα γυναικών στην Route 9 Nissan, στο Westborough της Μασαχουσέτης. Η Christine White, διευθύντρια επιχειρησιακών λειτουργιών για την 24 Auto Group, την εταιρεία που κατέχει τη Route 9 Nissan, δήλωσε : “Όταν ξεκίνησα σε αυτήν την επιχείρηση τη δεκαετία του 1980, δεν υπήρχαν γυναίκες στον τεχνικό τομέα όπου εργαζόμουν. Το γεγονός ότι έχουμε μια ομάδα γυναικών που τρέχει τον τεχνικό τομέα, λέει πολλά για το πόσο μακριά έχουμε φτάσει.”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.