Η “διαδρομή” της Nissan προς την αυτόνομη οδήγηση (+video)

Από τη δεκαετία του 1990, η Nissan αναπτύσσει συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης προσπαθώντας παράλληλα αυτά τα συστήματα να είναι προσιτά σε όλους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan συστήματα αυτοματοποιημένης οδήγησης 2023 ADAS

Οι τεχνολογίες αυτοματοποιημένης οδήγησης διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην επίτευξη ενός μέλλοντος βιώσιμης κινητικότητας όπου τα θανατηφόρα τροχαία θα αποτελούν κομμάτι του παρελθόντος.

Διαβάστε επίσης: Nissan e-4ORCE: Ο καλύτερος φίλος και για τα κατοικίδια (+video)

Αυτές οι τεχνολογίες, όπως είναι τα προηγμένα συστήματα υποβοήθηση οδηγού ADAS της Nissan, μπορούν θεωρητικά να εξαλείψουν το ανθρώπινο λάθος και τον κίνδυνο ενός τροχαίου, καθιστώντας τους δρόμους ασφαλέστερους σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, τα ADAS μορούν να οδηγήσουν ακόμη και σε μείωση των εκπομπών ρύπων και σε ένα καθαρότερο περιβάλλον.


Στόχος της Nissan είναι να συμβάλει σε αυτή τη θετική αλλαγή μέσω της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης της τεχνολογίας ADAS. Αυτός είναι ένας βασικός πυλώνας του πλάνου Nissan Ambition 2030 της ιαπωνικής εταιρείας που επικεντρώνεται στο να κάνει την οδήγηση ασφαλέστερη, πιο φιλική περιβαλλοντικά και πιο προσιτή.

Διαβάστε επίσης: Η Nissan επιταχύνει τον εξηλεκτρισμό των μοντέλων της

Πολλές τεχνολογίες έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους παγκοσμίως σε συστήματα ADAS. Αυτή είναι η περίπτωση του Lane Keep Support το 2001 ή του Around View Monitor, το 2007. Το Intelligent Blind Spot Intervention, που παρουσιάστηκε το 2010, παρέχει στους οδηγούς ένα επιπλέον ζεύγος ματιών, όταν προσπερνούν στον αυτοκινητόδρομο, αποτρέποντας τις συγκρούσεις με άλλα οχήματα, κρυμμένα σε τυφλά σημεία.

Επιπλέον, από το 2012, το Moving Object Detection χρησιμοποιεί τις κάμερες του οχήματος για να ανιχνεύει και να επισημαίνει τυχόν κινούμενα αντικείμενα που ενδέχεται να παρουσιαστούν, σε αργούς ελιγμούς, κατά τη στάθμευση.

Όλες αυτές οι τεχνολογίες έχουν ανοίξει το δρόμο για την τεχνολογία της αυτόνομης οδήγησης. Το ProPilot Assist της Nissan είναι ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα αυτοματοποιημένης οδήγησης που διατίθενται στην αγορά και σχεδιάστηκε με στόχο τη μείωση του στρες των οδηγών σε αυτοκινητόδρομους, υπό ορισμένες συνθήκες.

Το ProPilot Assist βοηθά το αυτοκίνητο να ανιχνεύει την επιβράδυνση της κυκλοφορίας, τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά και να αλλάζει λωρίδα αναλόγως, παρέχοντας υποστήριξη σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν διαθέσιμες λεπτομερείς πληροφορίες χάρτη.

Έχοντας υπόψη αυτά τα πλεονεκτήματα, η Nissan έχει συμμετάσχει στο έργο ServCity προκειμένου να μελετήσει πώς να δημιουργήσει μια υπηρεσία τύπου “Robotaxi” σε αστικές περιοχές και ποιες υποδομές θα χρειαζόταν για την υποστήριξή της. Το αυτόνομο όχημα ServCity, κατασκευασμένο πάνω στο αμιγώς ηλεκτρικό Nissan LEAF, ολοκλήρωσε με επιτυχία διάφορες δοκιμές στο πραγματικό περιβάλλον του Smart Mobility Living Lab (SMLL) που εδρεύει στο Greenwich του Λονδίνου.

Δείτε πώς λειτουργούν τα συστήματα ADAS της Nissan στο video που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.