Nissan: Mε δωρεά τεχνολογίας για την καταπολέμηση του κορονοϊού

Η Nissan συνεχίζει να δίνει τη μάχη της ενάντια στον κορονοϊό προσφέροντας δωρεάν μέρος της τεχνολογίας της για την κατασκευή νέων συσκευών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan τεχνολογία δωρεά covid-19

Ειδικότερα σε αυτό το στάδιο η Nissan προσφέρει δωρεάν μέρος της τεχνολογίας που έχει αναπτύξει με στόχο αυτή να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή συσκευών ανέπαφης μέτρησης της θερμοκρασίας.

Η Nissan χορηγεί την άδεια χρήσης της συγκεκριμένης τεχνολογίας χαμηλού κόστους, σύμφωνα με τους όρους της Διακήρυξης Ανοικτής Πρόσβασης IP κατά του COVID-19, με την οποία η εταιρεία συντάχθηκε τον Μάιο.

Υπογράφοντας τη δήλωση, η Nissan συμφώνησε να μην ζητήσει αποζημίωση ούτε να διεκδικήσει κανένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μοντέλο χρησιμότητας, σχέδιο ή πνευματικά δικαιώματα, έναντι οποιωνδήποτε δραστηριοτήτων που στοχεύουν στην καταπολέμηση της πανδημίας.

Δοκιμή Nissan LEAF e+ 217 PS (62 kWh), (+ Official TractioN Video)

Οι άδειες προορίζονται για πολλαπλά προϊόντα που αναπτύσσονται από την Chino Corp. και την Seiko NPC Corp. Η Chino χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Nissan για την ανάπτυξη, κατασκευή και πώληση συσκευών μέτρησης θερμοκρασίας σώματος με ανέπαφο τρόπο, που μπορούν να ανιχνεύσουν γρήγορα τις υψηλές θερμοκρασίες στην επιφάνεια του σώματος.

Η Seiko NPC έχει αναπτύξει αισθητήρες υπό την άδεια χρήσης της τεχνολογίας από την IHI Aerospace Co., Ltd. Αυτοί οι αισθητήρες χρησιμοποιούνται σε συσκευές μέτρησης θερμοκρασίας επιφάνειας σώματος με ανέπαφο τρόπο, για πολλές εταιρείες.

Οι συγκεκριμένες συσκευές μέτρησης χρησιμοποιούνται σε εγκαταστάσεις όπως σχολεία, αεροδρόμια και ιατρικές δομές, για την πρόληψη της εξάπλωσης της νόσου Covid-19.

Ο αισθητήρας ανέπαφης μέτρησης θερμοκρασίας της Nissan, ανιχνεύει τις υπέρυθρες ακτίνες από ένα αντικείμενο ή περιοχή. Μπορεί να εμφανίσει εικόνες, όπως κατανομές θερμοκρασίας, με ανάλυση περίπου 2000 pixel και μπορεί να κατασκευαστεί με σημαντικά χαμηλότερο κόστος από τους αισθητήρες που κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας συμβατικές τεχνολογίες.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Nissan Qashqai μας αποκαλύπτεται εκ των έσω

Αναφορικά με τη δραστηριότητα της στην Ελλάδα και με τις εκθέσεις και τα συνεργεία της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. να είναι ανοικτά, η εταιρεία δηλώνει πως θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας.

Επιπλέον, με ένα “πακέτο” οδηγιών και συστάσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας από την Nissan Europe, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, πλαισιώνει με άριστο τρόπο το “πλέγμα” ασφαλείας για το σύνολο των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών της, σε όλη την Ελλάδα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr