Nissan: Στον σχεδιασμό του νέου σεληνιακού οχήματος της NASΑ (+video)

Το σεληνιακό όχημα επόμενης γενιάς για την αμερικάνικη NASA θα σχεδιάσει η Nissan σε συνεργασία με τις Teledyne Brown Engineering και Sierra Space.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Σεληνιακό όχημα NASA 2022

Ειδικότερα, η ανακοίνωση για τη συμμετοχή της Nissan στον σχεδιασμό του επόμενου σεληνιακού οχήματος της NASA πραγματοποιήθηκε στο 37o Συμπόσιο Διαστήματος στο Colorado Springs, των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στη δημιουργία του νέου οχήματος για την Σελήνη ηγείται η Teledyne Brown Engineering με τις Sierra Space και Nissan Βορείου Αμερικής να αποτελούν της συνεργάτες τους για επανδρωμένο Lunar Terrain Vehicle (LTV) που θα υποστηρίξει τη μελλοντική εξερεύνηση στην Σελήνη.

Διαβάστε επίσης: Έτσι γεννήθηκε ο θρύλος του Nissan GT-R


Η Teledyne Brown Engineering έχει σχεδόν επτά δεκαετίες εμπειρίας στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη διαστημικού υλικού και θα ηγηθεί της προσπάθειας παροχής διαχείρισης προγραμμάτων, μηχανικής, κατασκευής, ολοκλήρωσης, λειτουργίας και του συστήματος ισχύος.

Η αμερικάνικη εταιρεία πρόσφατα σχεδίασε, κατασκεύασε και παρέδωσε τον πρώτο από τους 3 Προσαρμογείς Σταδίου Εκτόξευσης Οχημάτων για το όχημα Artemis της NASA, που έχει προγραμματιστεί για πρώτη εκτόξευση στις αρχές του καλοκαιριού.

Ως κύριος ανάδοχος, η Teledyne έχει εκτελέσει εργασίες ωφέλιμου φορτίου και ενσωμάτωσης για τη NASA για περισσότερα από 40 χρόνια, για αποστολές εκτόξευσης δορυφόρων και για ωφέλιμο φορτίο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού. Η Teledyne παρείχε επίσης συστήματα ισχύος για τα οχήματα Curiosity και Perseverance, που λειτουργούν επί του παρόντος στον Άρη.

Διαβάστε επίσης – Επίσημο: Η Nissan βάζει τέλος στα αμιγώς θερμικά μοντέλα

Η Sierra Space, με πλούσιο διαστημικό έργο, θα παρέχει λογισμικό πτήσης, μηχανισμούς κατάλληλους για το διάστημα, επικοινωνίες, κατάδειξη, πλοήγηση και χρονισμό για το LTV. Το όχημά της, Dream Chaser, το οποίο θα εκτελεί αποστολές ανεφοδιασμού για τη NASA από και προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, είναι μόνο ένα μέρος του ισχυρού χαρτοφυλακίου της, το οποίο περιλαμβάνει επίσης τον βιότοπο LIFE (Large Integrated Flexible Environment) που χρησιμοποιείται για την υποστήριξη αστροναυτών, καθώς και για επιστημονικά πειράματα στο διάστημα.

Από την πλευρά της η Nissan Β. Αμερικής, φέρνει στην ομάδα την τεχνογνωσία της στο σχεδιασμό, την καινοτομία και τις κατασκευαστικές ικανότητες στον κλάδο της αυτοκίνησης. Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία θα προσφέρει τις γνώσεις της γύρω από την αυτόνομη οδήγηση και τα έξυπνα συστήματα οχημάτων με στόχο τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας για τους χειριστές του σεληνιακού οχήματος.

“Η συμμετοχή σε αυτό το έργο επιτρέπει την επέκταση της τεχνολογίας και των σχεδιαστικών δυνατοτήτων της βιομηχανίας μας στη διαστημική τεχνολογία και αντίστροφα”, δήλωσε ο Maarten Sierhuis, διευθυντής Global Alliance του εργαστηρίου καινοτομίας της Συμμαχίας της Nissan στη Silicon Valley της California.

O Sierhuis πρόσθεσε ότι με αυτήν τη συνεργασία, η ιαπωνική εταιρεία θα εξερευνήσει τις δυνατότητες αυτονομίας και τηλελειτουργίας, συστημάτων διαχείρισης ενέργειας, συνδεσιμότητας οχημάτων και διεπαφής ανθρώπου-μηχανής και θα συμβάλλει στη διαμόρφωση του μέλλοντος των ευφυών σεληνιακών εξερευνητικών οχημάτων. Σύμφωνα με τον Sierhuis η γνώση που θα αποκτήσουν από το LTV που θα λειτουργεί στη σεληνιακή επιφάνεια, θα μεταφερθεί πίσω στη Γη”.

Στη σχήμα για το επόμενο σεληνιακό όχημα της NASA συμμετέχει και η Textron Specialized Vehicles προσφέροντας τις ικανότητές της με το Arctic Cat Off Road για σχεδιασμό πλαισίου, δυναμικής οχημάτων και χειρισμό ανάρτησης. Το Arctic Cat διαθέτει μια πλούσια ιστορία καινοτόμων επιδόσεων οχημάτων και μηχανικής ακριβείας. Στους λοιπούς στρατηγικούς εταίρους περιλαμβάνονται η Relative Dynamics με εμπειρία στα συστήματα διαστημικών επικοινωνιών και η QSTC (πρώην AQST) με εμπειρία στην επικοινωνία, στα συστήματα κύλισης και ελέγχου πρόσφυσης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.