Νοσταλγία: BMW 2002 στα χρώματα της Marlboro (+video)

Ταξίδι στα '70s με μία "ιδιαίτερη" BMW 2002! Ξεχωρίζει τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τις επιδόσεις της...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW 2002 Marlboro

Η BMW 2002 είναι ένα αυτοκίνητο που έμεινε στην ιστορία, όχι άδικα, αφού είναι το πρώτο με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα. Αυτή τη φορά, ταξιδεύουμε πίσω στα 70s για να γνωρίσουμε το δημιούργημα ενός λάτρη του συγκεκριμένου μοντέλου, ο οποίες επέλεξε τα σήματα της Marlboro για να δώσει μία “old school” αίσθηση στο αυτοκίνητό του.

BMW S65: Ο τελευταίος ατμοσφαιρικός κινητήρας της BMW M3 (+video)

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, πέρα από την διχρωμία και τα αυτοκόλλητα της Marlboro, ο ιδιοκτήτης έχει τοποθετήσει τις κλασσικές ζάντες της BBS με μέγεθος 15 ιντσών και χρυσαφί χρώμα. Η hardcore εμφάνιση συνεχίζεται με τα αμορτισέρ της Bilstein και τα ενισχυμένα φρένα. Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, εκεί όπου συναντάμε καθίσματα της Recaro και καφέ Tobacco δερμάτινες επενδύσεις.


Οι πιο αξιοσημείωτες αλλαγές, βέβαια, είναι αυτές που εντοπίζονται κάτω από το καπό. Η BMW 2002 ερχόταν αρχικά με έναν κινητήρα M10 μόλις 125 ίππους. Ο ιδιοκτήτης όμως αποφάσισε να τοποθετήσει τον πιο ισχυρό M20, ο οποίος έρχεται από την νεότερη 325i E30. Κάπου εκεί ξεκίνησαν οι βελτιώσεις, οι οποίες εκτός των άλλων περιλαμβάνουν και σύστημα υπερπλήρωσης.

Το αποτέλεσμα είναι ο κινητήρας να αποδίδει 420 ίππους και η τιμή των μόλις 0,315 κιλών ανά ίππο δημιουργεί τις καλύτερες προσδοκίες. Η κίνηση περνά ασφαλώς στον πίσω άξονα μέσω κιβωτίου που έρχεται επίσης από μία BMW E30. Στο video που ακολουθεί θα έχουμε την ευκαιρία να την ακούσουμε!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.