Νοσταλγία: Ταξίδι στα ’80s με Ferrari Testarossa και Lamborghini Countach (+video)

Ferrari Testarossa από τη μία, Lamborghini Countach από την άλλη. Άλλη εποχή, με πιο "ιδιαίτερα" αυτοκίνητα που δεν θα ξεκολλήσουν εύκολα από τη μνήμη μας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari Testarossa

Είναι δύο αυτοκίνητα που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα και οι αφίσες τους διακόσμησαν παιδικά δωμάτια και όχι μόνο. Ο λόγος για τις Ferrari Testarossa και Lamborghini Countach, supercars που ονειρεύτηκε κάθε λάτρης του αυτοκινήτου στη δεκαετία του ’80. Πάμε να τα θυμηθούμε μέσα από ένα συγκριτικό μιας άλλης εποχής.

Διαβάστε επίσης: Ακούστε για πρώτη φορά τον ατμοσφαιρικό V12 της Lamborghini Countach (+video)

Ξεκινώντας από τον κόκκινο “ταύρο”, πρόκειται για μία Lamborghini Countach LP 5000 QV, μοντέλο που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του το μακρινό 1985. Εξοπλίζεται με V12 κινητήρα χωρητικότητας 5,2 λτ. και αποδίδει 455 ίππους, ενώ η παραγωγή περιορίστηκε στις μόλις 610 μονάδες.

Στην αντίπερα όχθη, έχουμε την επίσης κατακόκκινη Ferrari Testarossa, η οποία παράχθηκε από το 1984 μέχρι το 1991. Εξοπλίζεται με εξίσου μεγάλο κινητήρα 12 κυλίνδρων χωρητικότητας 4,9 λτ. και η απόδοση φτάνει τους 385 ίππους. Συνολικά, η παραγωγή έφτασε στις 7.000 μονάδες και το 1992 ήρθε η ανανέωση με την 512 TR να αυξάνει την ισχύ στους 422 ίππους.

“Η ορατότητα είναι φρικτή και από αυτούς τους μικροσκοπικούς καθρέφτες δεν μπορείς να δεις κυριολεκτικά τίποτα πίσω”, θα ακούσετε να λέει ο παρουσιαστής για την Countach. “Το κιβώτιο είναι δύσχρηστο και το τιμόνι υπερβολικά μεγάλο”, θα ακούσετε να λέει για την πιο “καθημερινή” Ferrari Testarossa. Μια άλλη εποχή, με πιο ιδιαίτερα αυτοκίνητα που δεν θα φύγουν εύκολα από τη μνήμη μας. Απολαύστε τα…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.