Νόθευση βενζίνης: Στη “φάκα” του ΑΑΔΕ βυτιοφόρο με παράνομο φορτίο

Με επιτυχία στέφθηκε μεγάλη επιχείρηση καταπολέμησης νόθευσης βενζίνης! Δείτε τι έφερνε στην Ελλάδα βυτιοφόρο όχημα από την Ιταλία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πρατήριο καυσίμων

Μία σημαντική επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία το περασμένο τετράμηνο, όπως ανακοινώνει ο ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων). Πιο συγκεκριμένα, δεσμεύθηκαν 500.000 λίτρα διαλυτών από βυτιοφόρο όχημα που ερχόταν στην Ελλάδα από την Ιταλία.

nike air jordan 11 cool grey

the wig shop
mens nike air max
adidas yeezy boost 350 v2
cheap nfl jerseys
best sex toys for couples
team jerseys
cheap adidas shoes
adidas yeezy slides onyx
sex toy stores
nike air max 270
team uniforms
custom basketball uniforms
NFL shop
adam and eve sex toys
adidas outlet online

adult sex toys
lovense sex toy
air jordan balck
nfl tshirt
nfl san francisco 49ers


ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε πρατήριο καυσίμων με τη βοήθεια της νέας εφαρμογής

Οι Κινητές Ομάδες Ελέγχου Πάτρας και Ηγουμενίτσας της ΕΛ.Τ.Σ Αττικής, με τη συνδρομή της Οικονομικής Αστυνομίας και του συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου, αξιοποίησαν πληροφορίες για ύποπτο βυτιοφόρο όχημα. Τελικά, εντόπισαν και δέσμευσαν 500.000 λίτρα διαλυτών νόθευσης βενζίνης.

Το κύκλωμα επεδίωξε παράνομη εισαγωγή 15 βυτίων με διαλύτες νόθευσης βενζίνης, μέσω της θαλάσσιας οδού Σεργέστης–Πάτρας, προκειμένου να διανεμηθούν στη συνέχεια σε παράνομες εγκαταστάσεις και πρατήρια καυσίμων στην επικράτεια. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η αξία των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων υπερβαίνει τα 550.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι από τους τακτικούς ελέγχους του ΑΑΔΕ έχουν προκύψει κι άλλες παράνομες δραστηριότητες το τελευταίο διάστημα, όπως για παράδειγμα το πρόσφατο “λουκέτο” σε βενζινάδικο που διέθετε παράνομα στην αγορά καύσιμα (πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα).

Πηγή: aade.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.