Ντεμπούτο για τις νέες αγωνιστικές Ford Mustang GT3 και GT4

H Daytona αποτελεί τον τόπο στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη, επίσημη πρεμιέρα στους αγώνες σπορ αυτοκινήτων των νέων Ford Mustang GT3 και GT4.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ford Mustang αγώνες ντεμπούτο 2024

Η Ford Performance εγκαινιάζει την αγωνιστική σεζόν του 2024 συμμετέχοντας στον θρυλικό αγώνα “Rolex 24 at Daytona”, με τις αγωνιστικές εκδόσεις GT3 και GT4 της νέας Mustang που ηγούνται της επιστροφής της εταιρείας στις παγκόσμιες διοργανώσεις του συγκεκριμένου είδους.

Διαβάστε επίσης: Η εταιρεία που φτιάχνει εξαρτήματα αυτοκινήτου από ελιές (+video)

Η Mustang θα συμμετάσχει πολλαπλώς στο εμβληματικό αγωνιστικό event των ΗΠΑ, με τις Mustang GT3 να αγωνίζονται στον αμερικάνικο αγώνα αντοχής στις κατηγορίες GTD Pro και GTD και τις Mustang GT4 στις διοργανώσεις IMSA Michelin Pilot Challenge και IMSA VP Racing Sports Car Challenge.


Όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, τα οποία βασίζονται στην έκδοση παραγωγής της νέας Ford Mustang (αναμένεται να λανσαριστεί σύντομα και στην Ευρώπη) έχουν εξελιχθεί από την Ford Performance στα πλαίσια ενός κοινού προγράμματος ανάπτυξης με τον επί σειρά ετών συνεργάτη της στους αγώνες, Multimatic Motorsports.

Διαβάστε επίσης: Ανανέωση για το ευρωπαϊκό best seller στα Plug-in υβριδικά – Η τιμή του στην Ελλάδα

Στην κατηγορία GTD Pro, η Ford και η Multimatic παρατάσσουν μια ομάδα που υποστηρίζεται από το εργοστάσιο, με δύο αυτοκίνητα. Οι οδηγοί της Mustang GT3 με το Νο. 64 στις πόρτες είναι οι Chris Mies, Mike Rockenfeller και Harry Tincknell, ενώ οι νικητές του Le Mans, Joey Hand και Dirk Muller, μαζί με τον Frederic Vervisch έχουν αναλάβει τη δεύτερη Mustang GT3 με το Νο. 65. Και οι δύο αριθμοί που επιλέχθηκαν για τα εργοστασιακά αυτοκίνητα τιμούν την 60η επέτειο της Ford Mustang.

Η πελατειακή ομάδα Proton Competition συμμετέχει επίσης με τη νέα Mustang GT3 με το Νο. 55 στην κατηγορία GTD, με οδηγούς τους Dennis Olsen, Corey Lewis, Ryan Hardwick και Giammarco Levorat.

Στην Daytona, δύο πελατειακές ομάδες πρόκειται να λανσάρουν τη νέα Mustang GT4 στις διοργανώσεις IMSA Michelin Pilot Challenge και IMSA VP Racing Sports Car Challenge.

Πιο συγκεκριμένα, η KohR Motorsports θα αγωνιστεί με την Mustang GT4 με το Νο. 59 με οδηγούς τους Luca Mars και Bob Michaelian, με τον πρώτο να συμμετέχει ταυτόχρονα και στο VP Racing Sports Car Challenge. Η McCumbee McAleer Racing γιορτάζει και αυτή με τη σειρά της το συναρπαστικό επόμενο κεφάλαιο του θρυλικού αμερικανικού κουπέ, καλωσορίζοντας στο IMSA Michelin Pilot Challenge την Mustang GT4 με το Νο. 13, που θα οδηγούν οι Chad McCumbee και Jenson Altzman.

Στον αγώνα “Rolex 24 at Daytona” η Ford Motor Company έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες στο παρελθόν, ήδη από την πρώτη της νίκη το 1966, έως και την επικράτησή της στην κατηγορία GTLM, το 2017. Φέτος ο διάσημος 24ωρος αγώνας ξεκινά το Σάββατο 27 Ιανουαρίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.