«Ντοπαρισμένη» Toyota Supra από ιαπωνικό οίκο

Για όσους δεν αρκούνται στην εμφάνιση της εργοστασιακής Toyota Supra, η Liberty Walk έχει τη δική της πρόταση. Δείτε το «υπερβολικό» της bodykit...

Βρείτε μας στο


Από τότε που παρουσιάστηκε η νέα Toyota Supra έχουμε δει αρκετά πακέτα βελτίωσης από οίκους όλου του κόσμου. Ίσως, όμως, η πιο υπερβολική εκδοχή του νέου μοντέλου να είναι αυτή της Liberty Walk.

Διαβάστε επίσης: Η Toyota Supra της “Papadakis Racing” καίει λάστιχο για πρώτη φορά (+video) 

Ο ιαπωνικός οίκος προσφέρει ένα εντυπωσιακό bodykit που αγγίζει τα όρια της υπερβολής. Στο εμπρός μέρος της νέας Toyota Supra υπάρχει ένα splitter κάτω από τον προφυλακτήρα. Το πλάτος έχει αυξηθεί αισθητά, με διευρυμένους θόλους, ενώ στο κάτω μέρος τοποθετήθηκαν ποδιές. Βέβαια, το πιο εντυπωσιακό τμήμα είναι το πίσω. Εκεί υπάρχει μία σταθερή αεροτομή και διαχύτης.

Η Liberty Walk δίνει δύο επιλογές στους ιδιοκτήτες Toyota Supra που επιθυμούν αυτού του είδους τη βελτίωση. Η πρώτη είναι με κομμάτια fiberglass, όπου το συνολικό κόστος αγγίζει περίπου τις 13.000 ευρώ. Η ακριβότερη επιλογή περιλαμβάνει υλοποίηση του ίδιου bodykit, αλλά τα κομμάτια είναι ενισχυμένα με ίνες άνθρακα. Το κόστος σε αυτή την περίπτωση αυξάνεται στα 14.200 ευρώ.

TOP 5: Κινητήρες της Toyota που λατρέψαμε

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, προς το παρόν οι Ιάπωνες δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε κάποια βελτίωση. Αυτό σημαίνει ότι ο τρίλιτρος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας εξακολουθεί να αποδίδει 340 ίππους και 500 Nm ροπής. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Liberty Walk.