Ο Conor McGregor “ποζάρει” στη νέα του… Lamborghini (+video)

Ένα από τα μόλις 63 σκάφη με την υπογραφή της Lamborghini ανήκει στον Conor McGregor! Ο "ταύρος" των θαλασσών με 4.000 ίππους...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Conor McGregor

Μπορεί η Lamborghini να είναι γνωστή για τα εξωτικά της supercars, αλλά δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς. Μάλιστα, πριν από μερικά χρόνια είχε παρουσιάσει ένα απίστευτο σκάφος μόνο για πολύ εκλεκτούς πελάτες. Όπως φαίνεται, ένας από τους μόλις 63 κατόχους είναι ο Conor McGregor, ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να απολαύσει μερικές βόλτες χαλάρωσης με τον “ταύρο” των θαλασσών.

Μάλιστα, πρόσφατα έκανε και μία σχετική δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό του, “ποζάροντας” μαζί με την δική του Tecnomar for Lamborghini 63. Έτσι ονομάζεται αυτό το σκάφος, με τo νούμερο να αποτελεί έμπνευση από την χρονολογία που “γεννήθηκε” η Lamborghini. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία “Τhe Italian Sea Group” και η εξωτερική εμφάνιση αντλεί έμπνευση από την “εξωγήινη” Sián FKP 37.

Το Tecnomar εξοπλίζεται με δύο κινητήρες πετρελαίου της MAN, οι οποίοι είναι V12 και η χωρητικότητα του καθενός αγγίζει τα 24 λίτρα. Η συνολική ισχύς φτάνει στους 4.000 ίππους, με αποτέλεσμα το σκάφος των 24.000 κιλών να μπορεί να κινηθεί με τη μέγιστη ταχύτητα των 111 χλμ./ώρα (60 κόμβοι). Όσο για την αυτονομία του, σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία αγγίζει τα 389 χλμ.


Έμπνευση για την σχεδίαση αποτέλεσε η πρώτη υβριδική Lamborghini, ενώ στο πιλοτήριο υπάρχουν εξαρτήματα που έρχονται απευθείας από το εργοστάσιο της ιταλικής φίρμας, όπως για παράδειγμα το τιμόνι και το κουμπί ενεργοποίησης των κινητήρων. Σίγουρα οι ενδιαφερόμενοι είναι ελάχιστοι, αλλά έχει αξίζει να γνωρίζουμε ότι η τιμή κυμαίνεται λίγο πάνω από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.