Ο δήμος της περιφέρειας Αττικής που απέκτησε δύο “εκχιονιστικά” Toyota Hilux

Τα ολοκαίνουρια Toyota Hilux βρίσκονται πλέον στην "φαρέτρα" του Δήμου Γλυφάδας. Θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο σε χιόνια, όσο και σε πυρκαγιές!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Hilux

O Δήμος Γλυφάδας, στην προσπάθεια του να αντιμετωπίσει τα ακραία καιρικά φαινόμενα, παροπλίστηκε πρόσφατα με δύο νέα Toyota Hilux. Μόνο απλά pick up δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, μιας και φέρουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κάποια ισχυρή χιονόπτωση.

“Πολιτική προστασία 4Χ4 έχει πλέον ο Δήμος Γλυφάδας, παντός καιρού, σύγχρονων προδιαγραφών και υψηλών απαιτήσεων! Για χιονιάδες και φωτιές, για όλες τις συνθήκες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ήρθαν σήμερα δύο ολοκαίνουργια οχήματα να ενισχύσουν έτι περαιτέρω την αποτελεσματικότητα της εξαιρετικά σημαντικής αυτής υπηρεσίας”, αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου.

Τα δύο ιαπωνικά μοντέλα αποκτήθηκαν μετά από διεθνή διαγωνισμό και έχουν πολλαπλές χρήσης. Για παράδειγμα, φέρουν μαχαίρια και αλατιέρα για τα χιόνια τον χειμώνα. Επίσης, έχουν δεξαμενή και συνοδευτικό εξοπλισμό για πυρόσβεση το καλοκαίρι. “Η χρηματοδότηση του εξοπλισμού αυτού έγινε με πόρους από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Εσωτερικών και προσωπικά τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό κύριο Στέλιο Πέτσα”, τόνισε επίσης ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.


“Τα οχήματα που παραλάβαμε σήμερα μας δίνουν επιπλέον δυνατότητες για την αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων. Είναι πολύ σημαντική για τον Δήμο μας η ενίσχυση του μηχανολογικού εξοπλισμού της Πολιτικής Προστασίας. Αυτά τα δύο ισχυρά οχήματα θα μας φανούν πολύτιμα, όχι μόνο το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι”, δήλωσε η Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γλυφάδας, Δημοτική Σύμβουλος Άννυ Καυκά.

Πηγή: glyfada.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.