Ο Euro NCAP αποκτά νέους συνεργάτες και διευρύνεται

Ο ανεξάρτητος οργανισμός Euro NCAP μεγαλώνει και αποκτά νέους συνεργάτες με στόχο τα ακόμη ασφαλέστερα και πιο "καθαρά" οχήματα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
dekra euro ncap

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Euro NCAP, ο ανεξάρτητος οργανισμός ενισχύει το προφίλ του με τέσσερις νέους συνεργάτες: τη γνωστή γερμανική εταιρία εμπειρογνωμόνων DEKRA, τη γερμανική μονάδα έρευνας ατυχημάτων UDV και τις λέσχες αυτοκινήτου ÖAMTC και TCS της Αυστρίας και της Ελβετίας αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τον Euro NCAP η DEKRA θα αναλάβει την υποστήριξη νέων πρωτοβουλιών που αφορούν την ασφάλεια που προσφέρουν τα επαγγελματικά οχήματα. “Όπλο” της η τεράστια εμπειρία που έχει αποκομίσει από την ανάλυση ατυχημάτων ειδικά σε πραγματικές συνθήκες στα οποία περιλαμβάνονται και ατυχήματα με επαγγελματικά οχήματα και ακόμη περισσότερο με φορτηγά. Η DEKRA διαθέτει ως γνωστό το δικό της ανεξάρτητο κέντρο δοκιμών και αυτό θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην περαιτέρω αύξηση της ασφάλειας στους δρόμους όλης της Ευρώπης.

Η μονάδα UDV του Γερμανικού Συνδέσμου Ασφαλιστών (GDV) θα προσφέρει στον Euro NCAP επικαιροποιημένα δεδομένα από ατυχήματα αλλά και αποτελέσματα διαφόρων ερευνών που θα διεξάγει με στόχο την υποστήριξη και βελτίωση των δοκιμών που πραγματοποιεί, δίνοντας παράλληλα μεγαλύτερη σημασία στον ανθρώπινο παράγοντα αλλά και στα συστήματα αυτοματοποίησης και υποβοήθησης του οδηγού.

Τέλος, οι λέσχες ÖAMTC και TCS ενώνουν τις δυνάμεις τους με την πρωτοβουλία “Green NCAP” προσφέροντας υποστηρικτικό ρόλο αλλά και τις εγκαταστάσεις τους για δοκιμές σε εκπομπές ρύπων. Σύμφωνα με τον οργανισμό και οι δύο λέσχες έχουν μεγάλη επειρία σε τέτοιου είδους δοκιμές και έχουν εμπλακεί στις δοκιμές του Green NCAP από την αρχή του προγράμματος.

“Είμαι χαρούμενος που καλωσορίζω επίσημα τέσσερις κορυφαίους οργανισμούς στην κοινοπραξία Euro NCAP. Αυτοί οι νέοι συνεργάτες αντιπροσωπεύουν μια ποικιλία από τομείς και καθένας από αυτούς διακρίνεται στον δικό του, ενώ φέρνουν τεράστια εμπειρία και πολλές ιδέες που θα βοηθήσουν τον Euro NCAP να πραγματοποιήσει τον στόχο του για πιο ασφαλή και καθαρά αυτοκίνητα.”, δήλωσε ο πρόεδρος του οργανισμού Pierre Castaign.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]