Ο γύρος του… θανάτου! Η Formula 1 έγινε Hollywood! (+videos)

Ο Max Verstappen αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στην F1 στον τελευταίο γύρο, του τελευταίο αγώνα της χρονιάς! Άντε και στην τελευταία στροφή τώρα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Verstappen Hamilton

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις αυτό που συνέβη στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς! Μόνο όσοι τον είδαν μπορούν να καταλάβουν τι εννοώ.

Πατώντας στην πιο κάτω εικόνα, μπορείτε να πάρετε μέρος στην σχετική συζήτηση για τον αγώνα στο facebook του Traction.

Σίγουρα, το φινάλε μοιάζει ονειρεμένο για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Χρόνια τώρα λέγαμε πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον και πως το πρωτάθλημα της F1 είναι ανιαρό, καθώς γνωρίζουμε τον πρωταθλητή πριν καν βγει το αγωνιστικό πρόγραμμα.

Εδώ μπορείτε να δείτε το video από τον τελευταίο γύρο των δύο πιλότων.

Και να που τελικά, στα χρόνια της αμερικάνικης Liberty Media, είδαμε ένα πρωτάθλημα που μοιάζει βγαλμένο από… σενάριο ταινίας του Hollywood! Και που σε μερικά χρόνια μπορεί να γίνει ταινία η ίδια η χθεσινή πραγματικότητα. Όπως για παράδειγμα έγινε η κόντρα Ferrari vs Ford (μένει να βρούμε τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους Hamilton και Verstappen).

Δείτε πιο κάτω όλους τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές της F1 από το 1950 μέχρι και το 2021!Πρωταθλητές F1Πλέον στην αμερικάνικη Liberty Media (και οι Αμερικάνοι ξέρουν από θεάματα) θα σκέφτονται πως δεν θα μπορούσε να υπάρχει ιδανικότερο φινάλε σε μία χρονιά σαν και αυτήν. Θεωρώ πως ο στόχος τους θα πρέπει να είναι του χρόνου να αναδειχθεί ο πρωταθλητής στην τελευταία στροφή, του τελευταίου αγώνα της σεζόν!

Ή ακόμη καλύτερα, ίσως να βγει κάποιος νέος κανονισμός που να ορίζει πως οι διεκδικητές του τίτλου θα κάνουν με τα μονοθέσιά τους “χιλιόμετρο από στάση” και ο νικητής θα είναι και ο παγκόσμιος πρωταθλητής! Σκεφτείτε μια τέτοια εξέλιξη τι νούμερα τηλεθέασης θα έφερνε και πως θα μας κρατούσε καθηλωμένους!

Αλλά, τώρα που το σκέφτομαι αυτά δεν γίνονται ούτε στις ταινίες…

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις στιγμές από την κατάκτηση των πρώτων πρωταθλημάτων για κάθε πιλότο, από το 1994 μέχρι και σήμερα.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσω πως η Mercedes στην F1 είναι πρωταθλήτρια κατασκευαστών για όγδοη συνεχόμενη χρονιά!

Δείτε πιο κάτω το αφιέρωμα της F1 στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Max Verstappen

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr