Ο Ηλίας Βρεττός στο νέο επεισόδιο του TractioN (+Official Trailer)

Στο νέο, 7ο επεισόδιο του θρυλικού TractioN το οποίο θα προβληθεί αυτή την Κυριακή στις 14:10 από το Star Channel, στην θέση του οδηγού του Seat Tarraco, ο Ηλίας Βρεττός!

Βρείτε μας στο

Το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού TractioN είναι έτοιμο και θα προβληθεί αυτή την Κυριακή στις 19 Ιανουαρίου στις 14:10 από το Star Channel, ενώ μπορείτε να το δείτε και Live εδώ, την ίδια ημέρα και ώρα.

Στο έβδομο επεισόδιο της φετινής σεζόν, στην θέση του οδηγού βρίσκεται ο Ηλίας Βρεττός, με συνοδηγό όπως πάντα τον Κώστα Στεφανή, στο εσωτερικό του SUV της Seat,λ ονόματι Tarraco.

Ο Ηλίας Βρεττός, ταξιδεύει με τον Κώστα μέσα στο νέο Tarraco, την ναυαρχίδα των SUV της Seat και μιλούν για μουσικές και το αυτοκίνητο γενικότερα για το οποίο έχει ιδιαίτερη γνώση και αγάπη. Μάλιστα ο Ηλίας αναφέρεται με προσοχή σε θέματα οδικής ασφάλειας με αφορμή ένα δικό του συγκλονιστικό ατύχημα.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής θα δούμε το νέο Mazda3 με τους επαναστατικούς κινητήρες Skyactiv και την εντυπωσιακή σχεδιαστική προσέγγιση καθώς και το ολοκαίνουργιο VW Golf στην 8η γενιά του Golf.

Επίσης, ο Θανάσης μας παρουσιάζει την Harley-Davidson LiveWhire, την πρώτη ηλεκτροκίνητη μοτοσικλέτα παραγωγής από μεγάλο κατασκευαστή.

Και επειδή τα λόγια δεν είναι αρκετά, δείτε πιο κάτω το επίσημο trailer της εκπομπής.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr