Ο οιωνός του George

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το νέο απόκτημα της Williams F1 ίσως σηματοδοτεί τη μακροπρόθεσμη σωτηρία της. Μια ιστορία μεγάλων επιτυχιών εναποτίθεται πλέον στα χέρια ενός άπειρου πιλότου. Και γι’ αυτό θα πρέπει να πανηγυρίζουμε.

Το ότι ο 20χρονος George Russell προβιβάζεται από τη F2 στη Formula 1, αποτελεί μια εξέλιξη ευπρόσδεκτη και ελπιδοφόρο, κυρίως – αν όχι αποκλειστικά – για την ομάδα της Williams. Βλέποντας τις επίσημες φωτογραφίες με τον νεανία Russell στο γραφείο του Sir Frank Williams, με τον παλιακό παγκόσμιο χάρτη κρεμασμένο στον τοίχο, κ.λπ, αυτόματα αναλογίζεται κάποιος την ιστορία αυτής της, πάλαι ποτέ, υπερδύναμης του σπορ.

Μια ομάδα στην τροπαιοθήκη της οποίας αναπαύονται εννέα πρωταθλήματα κατασκευαστών, ενώ με τα μονοθέσια του Sir Frank κατακτήθηκαν επτά τίτλοι οδηγών. Το 1992, τότε που η Williams βρισκόταν σε άλλο γαλαξία τεχνολογικής καινοτομίας από τους ανταγωνιστές της, ή ακόμη και το 1997, όταν ο Jacques Villeneuve γινόταν ο τελευταίος πρωταθλητής με δικό της μονοθέσιο, ουδείς θα μπορούσε να διανοηθεί ότι εν έτει 2018 αυτή η ίδια ομάδα θα σερνόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.


Ωστόσο, η έλευση του George Russell σηματοδοτεί μια απόπειρα, ενδεχομένως την ύστατη, για να ανακοπεί η ελεύθερη πτώση της Williams F1 προς την εξαφάνιση. Διότι ο Russell δεν έχει αγοράσει τη θέση του, δεν φτάνει στη Formula 1 μόνο επειδή τον στηρίζει η Mercedes. Εξάλλου, οι πρωταθλητές και κυρίαρχοι Γερμανοί υποστηρίζουν και τον Sebastian Ocon, έναν οδηγό με τεράστιο ταλέντο και δυνατότητες. Και, παρ’ όλα αυτά, η Mercedes ακόμη πασχίζει να του βρει μια θέση στη F1 για το 2019.

Αντιθέτως, το γεγονός ότι ανήκει στους προστατευόμενούς της, μάλλον απέκλεισε το ενδεχόμενο παραχώρησής του κάπου εκτός των δορυφόρων της Mercedes. Ο Russell είναι Βρετανός, εκτός απροόπτου θα είναι πρωταθλητής F2 εφέτος και έκλεισε τη θέση στη Williams επειδή κινήθηκε έξυπνα, γρήγορα και άμεσα, παίρνοντας τα κατάλληλα τηλέφωνα εγκαίρως. Όλα αυτά είναι όμως επουσιώδη και κανείς δεν θα τα θυμάται σε έναν χρόνο από τώρα.

Γιατί εάν η Williams σωθεί από την καταστροφή, όλοι θα επαινούν την ηγεσία, το τεχνικό επιτελείο, κ.λπ. Κι αν εξακολουθήσει να αποτελεί φάντασμα του παλαιού καλού της εαυτού, τότε απλώς ο φέρελπις George Russell θα πνιγεί μαζί με το σκάφος του Sir Frank και της – μάλλον ανεπαρκούς – θυγατέρας του Claire Williams.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.