Πρωταγωνιστής σε διαφήμιση-παρωδία του KITT ο David Hasselhoff (+video)

O Hasselhoff έχει συνδέσει το όνομά του με τον KITT και προφανώς δεν έχει πρόβλημα να "πουλάει" τον εαυτό του ακόμη και σήμερα ως “Ιππότη της Ασφάλτου”.

Βρείτε μας στο

Ο διάσημος Αμερικάνος ηθοποιός Davod Hasselhoff έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο τηλεοπτικές σειρές, οι οποίες αμφότερες έγιναν παγκόσμια επιτυχία. Η μία ήταν ο KITT και η άλλη το Baywatch.

Και από ότι φαίνεται δεν έχει κανένα πρόβλημα να πρωταγωνιστήσει σε διαφημίσεις παρωδία των ρόλων του, όπως αυτή που έγινε για τη μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα αναζήτησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ευρώπη, το γερμανικό mobile.de.

Σε αυτήν θα δούμε τον Hasselhoff να πρωταγωνιστεί σαν άλλος Michael Knight, ο οποίος όμως δεν έχει αυτοκίνητο αλλά… μοτοποδήλατο για να καταδιώξει τους κακούς! Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτή την διαφήμιση παρωδία του KITT, καθώς το video μιλάει από μόνο του.

Για την ιστορία να πούμε πως τα views είναι κοντά στα 5.000.000, ενώ ο ηθοποιός με τις γερμανικές ρίζες έχει μεταγλωττιστεί, καθώς αυτό είναι κάτι που συνηθίζουν στην γερμανική τηλεόραση. (αν θέλετε να αλλάξετε την γλώσσα των υποτίτλων, μπορείτε να το κάνετε από το σχετικό εικονίδιο κάτω δεξιά στο video)

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr