Ο μεγάλος “αδερφός” του Suzuki Jimny που θα θέλαμε να δούμε (+video)

Κάπως έτσι θα ήταν ένα αρκετά μεγαλύτερο, πενταθέσιο Suzuki Jimny! Δείτε πως σχεδιάστηκε και ποιο μοντέλο χρησιμοποιήθηκε... ως βάση!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki Jimny

Το Suzuki Jimny προσφέρεται αυτή τη στιγμή στην ευρωπαϊκή αγορά αποκλειστικά ως επαγγελματικό, χωρίς πίσω κάθισμα. Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, όμως, θέλησε να δημιουργήσει τον μεγάλο του “αδερφό” χρησιμοποιώντας ως βάση το Toyota Land Cruiser που αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο Toyota Land Cruiser – Αποκλειστικά με diesel κινητήρα (+video)

Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, ο δημιουργός πήρε τις φωτογραφίες του Toyota και πάνω τους ενσωμάτωσε στοιχεία του Suzuki Jimny. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό, ενώ για πρώτη φορά μπορούμε να δούμε πως θα ήταν ένα μεγαλύτερο μοντέλο της Suzuki με τα ρετρό σχεδιαστικά στοιχεία του αγαπημένου σε πολλούς Jimny.


Ασφαλώς, αυτή δεν είναι η πρώτη ψηφιακή δημιουργία του σχεδιαστή. Στο παρελθόν είχαμε δει πως έφτιαξε την pick up εκδοχή του Toyota Land Cruiser (πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες).

Μπορεί να μην υπάρχει στα “σκαριά” της ιαπωνικής εταιρείας ένα μεγαλύτερο Suzuki Jimny, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό. Ακολουθεί το σχετικό video από το κανάλι “Theottle”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.