Ο Όμιλος Σφακιανάκη αλλάζει την εταιρική του ταυτότητα (+video)

Ο Όμιλος Σφακιανάκη παρουσίασε τη νέα του εταιρική ταυτότητα, η οποία σηματοδοτεί το επόμενο κεφάλαιο στην πολύχρονη πορεία της εταιρείας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Όμιλος Σφακιανάκη νέα εταιρική ταυτόητα

Με παρουσία που πλησιάζει τις επτά δεκαετίες στην ελληνική αγορά και δραστηριότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αυτοκίνησης, ο Όμιλος Σφακιανάκη έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα τετράτροχα δρώμενα στη χώρα μας.

Διαβάστε επίσης: Η BYD κάνει ο ντεμπούτο της επίσημα στην ελληνική αγορά

Ο όμιλος έχει την αποκλειστική εισαγωγή, διανομή και εμπορία μίας ευρύτατης γκάμας προϊόντων κορυφαίων κατασκευαστών, υπηρεσίες μακροχρόνιας και βραχυχρόνιας μίσθωσης, ασφαλιστικές υπηρεσίες, βαρέα οχήματα και βιομηχανικό εξοπλισμό, ταχυμεταφορές και προϊόντα τεχνολογίας, ενώ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε πελάτη. Δραστηριοποιείται σήμερα σε 14 χώρες, ενώ απασχολεί περισσότερους από 1.500 υπαλλήλους, που αποτελούν και την κινητήρια δύναμη της λειτουργίας του.


Η νέα οπτική ταυτότητα του Ομίλου εμπνέεται από τη διαχρονική πορεία της εταιρείας, εκφράζοντας παράλληλα “το όραμα του μέλλοντος που ατενίζει με σιγουριά και αισιοδοξία”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το Vitara με τιμή κάτω από 20.000 ευρώ

Το ανανεωμένο λογότυπο χαρακτηρίζεται από “στιβαρότητα και σταθερότητα”, αξίες που αντανακλούν τους βασικούς πυλώνες του Ομίλου Σφακιανάκη: αξιοπιστία, ασφάλεια, εμπιστοσύνη.

Εμπνευσμένο από το αρχικό γράμμα της επωνυμίας Σφακιανάκη και περικλείοντας αλληλένδετες με αυτήν έννοιες όπως η ένωση και η συνέχεια, το νέο σήμα αποτυπώνει τη δυναμική διαδρομή του Ομίλου, “σαν μια σφραγίδα εμπιστοσύνης”.

Στη νέα εταιρική ταυτότητα ένα σύγχρονο τυπογραφικό σύστημα εναρμονίζεται με μια μπλε χρωματική παλέτα πολλαπλών διαβαθμίσεων αποτυπώνοντας την τόλμη (Sfakianakis Blue), τον εκσυγχρονισμό (Modern Blue) και τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα (Humanistic Light Blue) της φιλοσοφίας του Ομίλου.

Tα θεμελιώδη στοιχεία της νέας εταιρικής ταυτότητας αποτυπώνονται στο μότο “Passion for Motion”’, το οποίο εκφράζει το DNA του Ομίλου για συνεχή εξέλιξη και καινοτομία.

Για την αποκάλυψη της νέας εταιρικής ταυτότητας του ομίλου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Σταύρος Π. Τάκη, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη νέα εταιρική μας ταυτότητα, η οποία αντικατοπτρίζει τις αξίες που μας οδηγούν καθημερινά: το πάθος, την υπευθυνότητα και τον σεβασμό προς τον πελάτη.

Η αλλαγή αυτή υπογραμμίζει ακόμα πιο έντονα την αφοσίωση στον στόχο μας να πρωταγωνιστούμε στους τομείς που δραστηριοποιούμαστε, μέσα από τη συνεχή εξέλιξη. Με γνώμονα την καινοτομία, την πρωτοπορία και την τεχνογνωσία, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, θέτοντας ως κορυφαία προτεραιότητά μας την υψηλής ποιότητας εμπειρία του πελάτη, ξεπερνώντας πάντοτε τις προσδοκίες του”.

 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.