Ο Πάνος Ιωαννίδης στο νέο επεισόδιο του TractioN (+Official Trailer)

Στο νέο επεισόδιο του TractioN, αυτή την Κυριακή στις 14:10 στο Star Channel, o Κώστας συναντά την Πάνο Ιωαννίδη στο νέο Renault Captur.

Βρείτε μας στο


Στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού TractioN, το οποίο θα προβληθεί αυτή την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 14:10 από το Star Channel, ο Κώστας συναντά τον γνωστό σεφ και κριτή του Master Chef Πάνο Ιωαννίδη. Μαζί γνωρίζουν τις αρετές του νέου Renault Captur, σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και φιλική συζήτηση, αναλύοντας τις τεχνολογικές εξελίξεις του νέου γαλλικού crossover. Μετά δε από πρόταση του Κώστα, ο Πάνος με την εξαιρετική γνώση της κουζίνας, περιγράφει πως θα ήταν το Captur σαν ένα γκουρμέ πιάτο!

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια του TractioN

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

  • Suzuki Vitara & S-Cross Hybrid: Η Suzuki έχει στρέψει τη φιλοσοφία και την στρατηγική εξέλιξής της προς την υβριδική τεχνολογία, προκειμένου να παραδοθεί στις επόμενες γενιές ένα βιώσιμο περιβάλλον. H ιαπωνική εταιρεία διαθέτει μία πλήρως υβριδική γκάμα και ο Μάνος με την Ινώ και τον Θωμά μας παρουσιάζουν τις υβριδικές εκδόσεις των Vitara και S-Cross.

  • Ford Kuga Plug-In Hybrid: Ο Μάνος, ο Θωμάς και η Ινώ μας γνωρίζουν το νέο Kuga που προσφέρει τα περισσότερα εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της Ford. Αξιολογούν τους χώρους, την πρακτικότητα, αλλά και τις ενδιαφέρουσες τεχνολογίες του SUV, όπως το Plug-in Hybrid σύστημα κίνησης που προσφέρει και αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία.

  • Skoda Octavia: Η πανδημία στέρησε από την Ελλάδα τη χαρά να φιλοξενήσει την πρώτη παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίασή της. Εντούτοις, η ολοκαίνουργια Octavia, στην 4η γενιά της, επιβεβαιώνει το γιατί αποτελεί το πλέον εμβληματικό μοντέλο της Skoda: Πιο ολοκληρωμένη και τεχνολογικά προηγμένη από ποτέ, έχει όλα τα προσόντα για να παραμείνει μπεστ-σέλερ.

  • Harley-Davidson Low Rider: Η Low Rider καταργήθηκε το 2017 μαζί με την οικογένεια των Dyna. Όμως ύστερα από απαίτηση του κοινού της HD η Low Rider επέστρεψε. Φιλοξενούμενη από την οικογένεια των Softail πλέον, με πλούσια προίκα και τον ισχυρότερο κινητήρα της σειράς..

Το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού TractioN θα προβληθεί αυτή την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 14:10 από το Star Channel, ενώ μπορείτε να το δείτε και Live εδώ, την ίδια ημέρα και ώρα. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer του επεισοδίου.