Ο πιο φαρδύς δρόμος του κόσμου και ο λόγος που ήρθε ξανά στο “προσκήνιο” (+video)

Με 14 λωρίδες και 110 μέτρα πλάτος! Που βρίσκεται ο πιο φαρδύς δρόμος και γιατί έγινε "πρωτοσέλιδο" σε όλο τον κόσμο; Πάμε να τον γνωρίσουμε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ο πιο φαρδύς δρόμος

Έχετε δείξει κατά καιρούς την αγάπη σας σε άρθρα όπως “η μεγαλύτερη σήραγγα της Ελλάδας“. Τέτοιας κατηγορίας είναι και το συγκεκριμένο, μιας και θα μάθουμε ποιος είναι ο πιο φαρδύς δρόμος στον κόσμο. Μάλιστα, αφορμή στάθηκε ένα πρόσφατο γεγονός, το οποίο τον έφερε και πάλι στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Ο λόγος για την Λεωφόρο 9ης Ιουλίου (Avenida 9 de Julio), η οποία βρίσκεται στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Το όνομά της προέρχεται από την 9η Ιουλίου του 1816, ημερομηνία όπου η Αργεντινή κέρδισε την ανεξαρτησία της. Το γεγονός ότι το πλάτος της Λεωφόρου αγγίζει τα 110 μέτρα, έχοντας 14 λωρίδες μαζί με τις βοηθητικές των παράλληλων πλευρικών οδών, την καθιστά ως τον πιο φαρδύ δρόμο σε όλο τον πλανήτη.

H κατασκευή της ξεκίνησε το 1935 και σίγουρα θα θέλατε να περπατήσετε στην συγκεκριμένη λεωφόρο. Όμως επειδή βρίσκεται σχετικά μακριά… παραθέτουμε την τοποθεσία για μία ψηφιακή βόλτα μέσω Street View!


Δεδομένου ότι μιλάμε για την Αργεντινή, είναι φυσικό επόμενο να καταλάβετε γιατί η λεωφόρος αυτή ήρθε και πάλι στο “προσκήνιο”. Είναι ο δρόμος στον οποίο συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες Αργεντινοί για να υποδεχθούν το λεωφορείο με τον Messi και την παρέα του. Το video που ακολουθεί από την λαοθάλασσα προκαλεί κυριολεκτικά τρόμο, μιας και κάθε τετραγωνικό χιλιοστό του δρόμου ήταν καλυμμένο.

Δυστυχώς, σε αυτή την συγκέντρωση φιλάθλων, η οποία ενδεχομένως να είναι και η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ, δεν απουσίασαν και τα τραγικά γεγονότα. Μάλιστα, τα ειδησεογραφικά μέσα αναφέρουν ότι δύο φίλαθλοι έχασαν την ζωή τους.

Πηγή: guinnessworldrecords.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.