Ο πιο θρυλικός wankel μπορεί να γίνει δικός σας με 1.400 ευρώ, αλλά…

Αυτός είναι ο τετραρότορος wankel κινητήρας που έγραψε ιστορία στον περίφημο αγώνα των 24ωρών του Le Mans τροφοδοτώντας το Mazda 787B!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
wankel

Οι περιστροφικοί κινητήρες ταυτίστηκαν με την Mazda, μιας και τους γνωρίσαμε μέσα από μοντέλα όπως το RX-7 και το μεταγενέστερο RX-8. Βέβαια, ένα από τα πιο θρυλικά wankel μοτέρ ήταν αυτό που τοποθετήθηκε στο αγωνιστικό Mazda 787B και πλέον μπορεί να γίνει δικό σας. Βέβαια, υπάρχει ένα μεγάλο “αλλά” στην όλη υπόθεση.

Twin-Scroll: Η καινοτομία του Mazda RX-7 που έφερε επανάσταση στα turbo

Αρχικά, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η πλέον ιστορική στιγμή του περιστροφικού κινητήρα ήταν όταν το Mazda 787B κέρδισε τον περίφημο αγώνα των 24ωρών του Le Mans, αφήνοντας έκπληκτη ολόκληρη την παγκόσμια αγωνιστική κοινότητα. Η νίκη αυτή ήταν και η πρώτη για ιαπωνική μάρκα και η μοναδική για αυτοκίνητο με μη εμβολοφόρο κινητήρα. “Ηθικός αυτουργός” αυτής της τεράστιας επιτυχίας ήταν ο εικονιζόμενος κινητήρας, ένας τετραρότορος wankel με την κωδική ονομασία R26B.


Αυτό είναι το εικονιζόμενο μοτέρ και το μεγάλο “αλλά” είναι ότι είναι διαθέσιμο προς πώληση από την εταιρεία MZ Racing σε κλίμακα 1:6. Οι λεπτομέρειες του wankel κινητήρα είναι εντυπωσιακές και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της εταιρείας Kusaka Engineering και της Mazda, χρησιμοποιώντας ως βάση την τρισδιάστατη σάρωση του πραγματικού κινητήρα. Μπορεί να μην είναι κινούμενοι οι εσωτερικοί στάτορες, αλλά είναι στερεωμένοι στη σωστή θέση σε σχέση με αυτή του πρώτου.

Ο κινητήρας σε κλίμακα, που θα λατρέψουν οι λάτρεις του μοντελισμού, έχει μήκος 400 χλστ., πλάτος 230 χλστ. και ύψος 140 χλστ., ενώ το βάρος του αγγίζει τα περίπου τρία κιλά. Όσο για το κόστος απόκτησης, όπως θα δείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας, αγγίζει τα 179.300 Γιεν Ιαπωνίας, δηλαδή 1.346 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.