Η σύγχρονη διαδικασία βαψίματος των αυτοκινήτων (+video)

Η διαδικασία βαψίματος των σύγχρονων αυτοκινήτων είναι πλέον αμιγώς αυτοματοποιημένη διαδικασία. Δείτε ποια είναι τα στάδια μέχρι το τελικό αποτέλεσμα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μία από τις σημαντικότερες εργασίες που γίνονται στα εργοστάσια κατασκευής αυτοκινήτων είναι το βάψιμο του αμαξώματος. Η Seat ανοίγει τις πύλες της και μας παρουσιάζει τη διαδικασία βαψίματος των οχημάτων της.

Όλα ξεκινούν από την προετοιμασία, η οποία είναι εξαιρετικά κρίσιμη για το τελικό αποτέλεσμα. Γίνεται σε ειδικές πισίνες που τελειοποιούν την επιφάνεια λίγο πριν βαφτεί. Το τελετουργικό περιλαμβάνει τη βύθιση του αμαξώματος σε ειδικά υγρά στεγανοποίησης, ώστε να προστατεύεται μελλοντικά το όχημα από φαινόμενα διάβρωσης.

Διαβάστε επίσης: Όταν το Seat Ibiza είχε κάτι από…Porsche

«Σε αυτό το στάδιο εξαλείφουμε τον κίνδυνο διείσδυσης νερού, ακόμη και θορύβου, χρησιμοποιώντας ηχομονωτικά σπρέι» αναφέρει ο Javier Pérez, ο επικεφαλής των χρωμάτων στο SEAT.

Επόμενο στάδιο στη διαδικασία βαψίματος είναι το πέρασμα από έναν υπερσύγχρονο φούρνο. Εκεί το αμάξωμα στεγνώνει και το υγρό στεγανοποίησης στερεοποιείται σε συνθήκες θερμοκρασίας που αγγίζει τους 180 βαθμούς Κελσίου. Το αμάξωμα παραμένει στον φούρνο για περίπου 30-35 λεπτά.

Ακολουθεί η σημαντικότερη διαδικασία, που δεν είναι άλλη από το βάψιμο. Για τη βαφή κάθε αυτοκινήτου απαιτούνται περίπου 2,5 κιλά χρώματος. Ο ψεκασμός γίνεται από 84 ρομπότ και εφαρμόζονται εφτά στρώσεις σε συνθήκες περίπου 25 βαθμών Κελσίου. Εννοείται πως ο θάλαμος διαθέτει σύστημα εξαερισμού που εμποδίζει την είσοδο ακόμη και της πιο μικρής κηλίδας σκόνης.

Ford: “Έτσι πετυχαίνουμε το τέλειο φινίρισμα στα αυτοκίνητά μας” (+video)

Τελευταίο στάδιο της διαδικασία βαψίματος είναι ο έλεγχος του αποτελέσματος. Τα αυτοκίνητα περνούν από έντονο κόκκινο φως και 28 κάμερες τραβούν ακριβώς 50.568 φωτογραφίες σε μόλις 43 δευτερόλεπτα. Με την ολοκλήρωση του ελέγχου, το αμάξωμα είναι πλέον έτοιμο να περάσει στη διαδικασία της συναρμολόγησης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.