Όχι μία, αλλά 13 παρατημένες Porsche 928 βρέθηκαν σε ένα χωράφι

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche 928

Τα παρατημένα αυτοκίνητα είναι κάτι που συνηθίσαμε το τελευταίο διάστημα, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση είναι αρκετά ιδιαίτερη. Ο λόγος; Ασφαλώς το πλήθος των ευρημάτων, αφού δεν μιλάμε για μία, αλλά για 13 Porsche 928 που αφέθηκαν στο έλεος του χρόνου σε κάποιο χωράφι της Καλιφόρνια.

Διαβάστε επίσης: Στο σφυρί η αγωνιστική Porsche 911 Carrera του Pablo Escobar (+video)

Ο άνθρωπος που τις εντόπισε ονομάζεται Steve Rhodes, έψαχνε την περιοχή για να πραγματοποιήσει γυρίσματα αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς και τελικά εντόπισε 13 ταλαιπωρημένες Porsche 928. Όπως ανέφερε και ο ίδιος, φαίνεται ότι δεν λείπουν εξαρτήματα, αλλά τα αυτοκίνητα έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές όλα αυτά τα χρόνια μου έμειναν εκεί.

Ενδιαφέρον έχει πάντως το γεγονός ότι ο ένας και μοναδικός ιδιοκτήτης των αυτοκινήτων, άφησε τα αυτοκίνητα στο χωράφι φίλου του και δεν επέστρεψε ποτέ. Μάλιστα, αρνείται τα τα επισκευάσει ή να τα πουλήσει. Σίγουρα η αξία των συγκεκριμένων αυτοκινήτων είναι πολύ χαμηλή λόγω της κατάστασής τους, αλλά υπάρχει και η άλλη όψη της Porsche 928 και αξίζει να την θυμηθούμε. Είναι αυτή του γερμανικού μοντέλου που ανήκε στον Tom Cruise και πωλήθηκε πρόσφατα έναντι του ποσού των 1,7 εκατ. ευρώ.

Το γερμανικό μοντέλο που βγήκε από το εργοστάσιο το 1979, τροφοδοτείται από έναν V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,5 λτ., ο οποίος αποδίδει 219 ίππους. Η κίνηση περνά ασφαλώς στον πίσω άξονα μέσω μηχανικού κιβωτίου πέντε σχέσεων και τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε λιγότερα από 7 δλ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.