Οδηγείστε και διαμορφώστε την Bentley Bentayga εικονικά

Η Bentley παρουσίασε τη νέα εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας (AR) "Bentayga EWB AR Visualiser" που επιτρέπει την "ανακάλυψη" του βρετανικού SUV στον εικονικό κόσμο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Bentley Bentayga EWB AR Visualiser εφαρμογή 2023

Οι πελάτες της Bentley αλλά και οι φανατικοί φίλοι της αυτοκίνησης μπορούν πλέον να εξερευνήσουν την Bentayga Extended Wheelbase (EWB) και να κάνουν μία εικονική οδήγηση σε μία πραγματική τοποθεσία της επιλογής τους ή απλά να δουν πως φαίνεται παρκαρισμένη στον δρόμο τους.

Διαβάστε επίσης Bentley Continental GT Azure: Επέτειος με ένα μοναδικό μοντέλο

Οι εξωτερικές βαφές, το χρώμα του δέρματος και το στυλ καμπίνας μπορούν να αλλάξουν έτσι ώστε να δημιουργήσετε τη δική σας Bentayga EWB, την οποία μπορείτε να παραγγείλετε προσωπικά.

Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να επιλέξετε, έχουν δημιουργηθεί δύο προκαθορισμένα πακέτα τα οποία αντιπροσωπεύουν τα δύο βασικά χαρακτηριστικά της Bentayga EWB – την πολυτέλεια και τις υψηλές επιδόσεις, σε συνδυασμό με την αρχετυπική αρμονία που διακρίνει κάθε Bentley. Το πακέτο “Luxury” χαρακτηρίζεται από το Rose Gold χρώμα στο αμάξωμα, με το εσωτερικό να είναι επενδυμένο με πολυτελές δέρμα “Porpoise”.

Διαβάστε επίσης – Bentley: Νέο ορόσημο στις εξατομικευμένες παραγγελίες

Αντίθετα, το πακέτο “Performance” έχει αμάξωμα σε Grey Violet απόχρωση με δέρμα “Damson”, τονισμένο με ραφές που κάνουν αντίθεση. Και οι δύο διαμορφώσεις διατίθενται επίσης και στην έκδοση Azure, μαζί με το Rear Seat Entertainment, το Bentley Diamond Illumination και το νέο πολυτελή διάκοσμο με καπιτονέ ραφή σε όλη την καμπίνα. Το πακέτο “Performance” εφοδιάζεται επίσης με τον πιο μοντέρνο διάκοσμο Blackline.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας και είναι από τις πιο προηγμένες στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Εκτός από την επιλογή πολλαπλών προδιαγραφών και στοιχείων εξοπλισμού, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το μέγεθος του αυτοκινήτου, να το προβάλουν σε ένα τραπέζι ή να το μεγεθύνουν φθάνοντας ακόμα και σε προσομοίωση πλήρους μεγέθους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να πάρουν την Bentayga EWB για ένα δοκιμαστικό test drive επαυξημένης πραγματικότητας, σε προβολή τρίτου προσώπου.

Η νέα εφαρμογή των Βρετανών είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS μέσα από το Google Play Store και το Apple App Store.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.