Οδήγηση και φωτιά: Συμβουλές που σώζουν ζωές από έναν πυροσβέστη

Το να βρεθεί κανείς να οδηγεί στην φωτιά είναι το έσχατο σενάριο και καλό είναι να μην φτάσει ποτέ σε αυτό. Όμως αν γίνει ας γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Οδήγηση και φωτιά

Επαναλαμβάνω. Το να οδηγήσει κανείς με το αυτοκίνητό του και να προσπαθήσει να περάσει μέσα από φωτιά δεν είναι επιλογή. Δεν πρέπει να υπάρχει καν στο πίσω μέρος του μυαλού μας… Όλα αυτά που θα διαβάσετε πιο κάτω είναι μέτρα έσχατης ανάγκης.

Όπως πάντα, η καλύτερη συμβουλή είναι να φύγετε νωρίς καθώς ο πραγματικός στόχος σας θα πρέπει να είναι να μην βρεθείτε σε μια τέτοια κατάσταση. Να ακούσετε τους ανθρώπους της πυροσβεστικής και της Αστυνομίας και να μην προβάλλετε αντίσταση, σε περίπτωση που σας ζητήσουν να εγκαταλείψετε το μέρος στο οποίο βρίσκεστε.

Ας δούμε όμως τι έχει να μας πει ο βοηθός αρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της κομητείας Nassau στο Long Island της Νέας Υόρκης.

• Πάρτε πόσιμο νερό μαζί με την ταυτότητά σας, το τηλέφωνο και τα φάρμακά σας. Εννοείται πως πάντα έχουμε τον πυροσβεστήρα στο αυτοκίνητό μας.
• Πάρτε μια μάλλινη κουβέρτα ή άλλο ρούχο εάν έχετε. Το μαλλί είναι προτιμότερο επειδή δεν αναφλέγεται τόσο εύκολα όσο άλλα υφάσματα, ειδικά συνθετικά.
• Έχετε υπόψη μια δευτερεύουσα διαδρομή σε περίπτωση που η κύρια οδός εκκένωσης μπλοκαριστεί και προσπαθήστε να μην σταματήσετε το αυτοκίνητό σας.
• Κλείστε τα παράθυρα και φράξτε τους αεραγωγούς όταν προσπαθείτε να περάσετε από τη φωτιά, καθώς ο καπνός, αν εισέλθει στην καμπίνα, μπορεί να ερεθίσει τα μάτια και το αναπνευστικό σύστημα. Οδηγήστε με τέτοια ταχύτητα ώστε να βλέπετε που πάτε και με προβολείς ομίχλης και alarm αναμμένα. Μην σταματάτε να κινείστε.
• Καλύψτε επίσης το πρόσωπό σας και οποιοδήποτε άλλο εκτεθειμένο δέρμα με στεγνό ύφασμα. Τα βρεγμένα υφάσματα δεν είναι καλή ιδέα, γιατί η έντονη ζέστη θα δημιουργήσει ατμό. Εάν δεν έχετε κουβέρτα ή ρούχο καλύψτε τον εαυτό σας ακόμη και με χώμα/λάσπη.
• Αν δείτε φλόγες να πλησιάζουν το όχημά σας και δεν μπορείτε να κινηθείτε πλέον (εγκλωβισμός, βλάβη κλπ.), προσπαθήστε να σταθμεύσετε εκεί που δεν υπάρχουν σκουπίδια, δέντρα ή άλλα καύσιμα για τις φλόγες. Μια βραχώδης περιοχή, ένας χώρος στάθμευσης ή απλώς στη μέση του δρόμου (αν δεν ενοχλείτε) είναι καλό σημείο. Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να βάλετε ένα εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και τις φλόγες.
• Αφήστε τον κινητήρα σε λειτουργία και προσπαθήστε να μπείτε όσο το δυνατόν πιο χαμηλά στο αυτοκίνητο, αλλά κυρίως κάτω από τα παράθυρα, για να προστατευτείτε από την ακτινοβολία καθώς πλησιάζουν οι φλόγες.
• Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι μέχρι να περάσει το τείχος της φωτιάς.

ΠΗΓΗ: Inside Edition

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr