Οδηγός VW Passat κατέστρεψε το αυτοκίνητό του στο ίσιωμα… (+video)

Βρείτε μας στο

Έχει τύχει ποτέ να δείτε κάτι ή κάποιον και να σας κάνει να σκεφτείτε τι είχε στο μυαλό του και γιατί το έκανε αυτό; Κάτι τέτοιο πάθαμε και εμείς βλέποντας αυτό το video στο οποίο ο οδηγός του VW Passat κατάφερε σε έναν απλό ελιγμό για να μπει σε κλειστό γκαράζ να διαλύσει το αυτοκίνητό του.

Δείτε επίσης: Suzuki Swift απογειώθηκε σε πλατεία… (+video)

Όπως φαίνεται στο video το οποίο μπορείτε να δείτε πιο κάτω, ο οδηγός πραγματοποίησε μία δεξιά στροφή για την είσοδο του γκαράζ. Δυστυχώς όμως δεν “έκοψε” αρκετά το τιμόνι και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το αριστερό μέρος του αυτοκινήτου να βρει στον τοίχο. Από εκεί και μετά ο οδηγός μάλλον τα έχασε… και τελικά κατάφερε να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο αυτοκίνητό του σε όλες τις πλευρές του αμαξώματος. Το ατύχημα συνέβη στις 7 Μαΐου όπως αναγράφεται στο video, χωρίς ωστόσο να αναφέρονται άλλες πληροφορίες.

Τελικά, όπως φαίνεται και από το video αυτό δεν τον πτόησε και έτσι συνέχισε προς τον προορισμό του με το VW Passat βαριά πληγωμένο…

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr