41χρονος απογείωσε… το Suzuki Swift στην ευθεία! (+video)

Οι άδειοι δρόμοι λόγω της πανδημίας φαίνεται πως είναι ευκαιρία για κάποιους να μην προσέχουν καθόλου... Όπως αυτός ο οδηγός του Suzuki Swift.

Βρείτε μας στο

Τι να πεις για κάποιους ανθρώπους… Δεν έχουν καμία αίσθηση ευθύνης. Ακόμη και αυτή την στιγμή που βιώνουμε τα δεινά της πανδημίας και καθημερινά χάνονται ζωές, κάποιοι βρίσκουν αφορμή λόγω των άδειων δρόμων να τρέξουν όσο δεν πάει… Όπως ο συγκεκριμένος οδηγός του Suzuki Swift στην Πολωνία, ο οποίος δεν είδε ποτέ την κυκλική πλατεία εμπρός του και συνέχισε ευθεία.

Δείτε επίσης: 27χρονη με BMW M4 τα έκανε όλα ευθεία… (+video)

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή και σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης στην Πολωνία αλλά και την αστυνομία, το αυτοκίνητο πριν προσγειωθεί συγκρούστηκε στον αέρα με πεύκο, πέρασε πάνω από ένα άγαλμα και σταμάτησε την τρελή και ανεξέλεγκτη πορεία του σε κτήριο.

Διαβάστε ακόμη: Οι άδειοι δρόμοι δεν μείωσαν σημαντικά τα τροχαία ατυχήματα στην Αττική

Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα, το αυτοκίνητο έγινε μία άμορφη μάζα και έπρεπε να επέμβει η πυροσβεστική για να απεγκλωβιστεί ο οδηγός. Ο τελευταίος είχε πολλαπλά τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ του έγινε εξέταση αλκοόλ μέσω αίματος, ενώ σύμφωνα με τις αρχές η μυρωδιά αλκοόλ στον άνδρα ήταν έντονη… Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να τονίσουμε και την εξαιρετική παθητική ασφάλεια του Suzuki Swift, το οποίο σε ακόμη ένα ατύχημα (εδώ στην Κρήτη) και σε σύγκρουση με πυροσβεστικό όχημα, έσωσε την οδηγό του (δείτε το video).

Δείτε πιο κάτω το video από κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας, που δόθηκε στην δημοσιότητα. Είναι μια καλή αφορμή για να έχουμε στο μυαλό μας πως ακόμη και με τους δρόμους άδειους δεν πρέπει ποτέ να αναπτύσσουμε υπερβολική ταχύτητα και φυσικά να οδηγούμε έχοντας καταναλώσει αλκοόλ. Δεν βάζουμε μόνο την ζωή μας σε κίνδυνο αλλά και την ζωή των άλλων χρηστών των δρόμων αλλά και των πεζοδρομίων. Ας είμαστε όλοι μας υπεύθυνοι!

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr